7+1 αφορμές για απολαυστικές βόλτες στη γιορτινή Αθήνα -Βασιλόπιτες, πρωτοχρονιάτικα μενού, brunch, τέχνη - iefimerida.gr

7+1 αφορμές για απολαυστικές βόλτες στη γιορτινή Αθήνα -Βασιλόπιτες, πρωτοχρονιάτικα μενού, brunch, τέχνη

Πρωτοχρονιά στην Αθήνα
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα
ΜΑΝΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ
Μάνος Λειβάδαρος

Φτιάξαμε μια λίστα με οκτώ ξεχωριστά πράγματα, από τον χώρο της γαστρονομίας και της τέχνης, που αξίζει να κάνετε αυτές τις ημέρες, πριν και μετά την Πρωτοχρονιά, στη γιορτινή Αθήνα. 

Ρεβεγιόν υψηλης γαστρονομίας, βασιλόπιτες και χριστουγεννιάτικα γλυκά με στυλ από microbakeries που ξεχωρίζουν, μουσικές βραδιές και παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυσταγωγικό αριστούργημα του Κλαούντιο Μοντεβέρντι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα λατρευτικής μουσικής, το Vespro della Beata Vergine (Ο Εσπερινός της Υπεραγίας Θεοτόκου) του Claudio Monteverdi παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια μυσταγωγική εμπειρία στο Μέγαρο, από την Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, σε μουσική διεύθυνση του Emiliano Gonzalez Toro. 

 Vespro della Beata Vergine (Ο Εσπερινός της Υπεραγίας Θεοτόκου) του Claudio Monteverdi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Vespro della Beata Vergine (Ο Εσπερινός της Υπεραγίας Θεοτόκου) του Claudio Monteverdi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι φαν της κλασικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, ένα από τα συγκλονιστικότερα έργα του Μοντεβέρντι, σε όργανα εποχής, υπό τη μουσική διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου ερμηνευτή και μαέστρου Emiliano Gonzalez Toro και τη Χορωδία Δωματίου Αθηνών, με διευθυντή χορωδίας τον Αγαθάγγελο Γεωργακάτο. Σολίστ της παράστασης είναι η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη, η μεσόφωνος Θεοδώρα Μπάκα, και οι τενόροι Emiliano Gonzalez Toro και Juan Sancho.

Ο ερμηνευτής και μαέστρος διεθνούς φήμης Emiliano Gonzalez Toro
Ο ερμηνευτής και μαέστρος διεθνούς φήμης Emiliano Gonzalez Toro
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Emiliano Gonzalez Toro, ο Ελβετός σπεσιαλίστας της παλαιάς μουσικής που έχει κατακτήσει κοινό και κριτικούς με την τολμηρή, ζωντανή και εξαιρετικά προσωπική ανάγνωσή του στα έργα του Μοντεβέρντι, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αυτό το κορυφαίο μνημείο της Αναγέννησης και του πρώιμου μπαρόκ. Ο Εσπερινός, το έργο του Μοντεβέρντι, εκδόθηκε στη Βενετία το 1610 και αφιερώθηκε από τον συνθέτη στον Πάπα Παύλο Ε΄. Στο έργο αυτό, που σηματοδοτεί μία από τις πιο λαμπρές στιγμές της ιταλικής μουσικής, ο συνθέτης συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής καθολικής λειτουργίας με πολυφωνικές τεχνικές της Αναγέννησης και μελωδικές τολμηρές γραμμές που προαναγγέλλουν το μπαρόκ. Το αποτέλεσμα είναι μια σύνθεση που ξεπερνά τα όρια του λειτουργικού μέλους και μετατρέπεται σε ύψιστη καλλιτεχνική και πνευματική εμπειρία», επισημαίνουν οι συντελεστές της εκδήλωσης. 

Τιμές εισιτηρίων: €10 (εκπτωτικά), €15, €24, €30, €38, €46, €55 
Αγορά: 210 72 82 333 | megaron.gr

Ένα αξέχαστο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη Σπονδή 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο πιο κλασικό εστιατόριο της Αθήνας, τη Σπονδή, που άνοιξε το δρόμο της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα. Ζήστε τη μαγεία του fine dining με ένα σπέσιαλ γιορτινό μενού που σχεδίασε για την πρωτοχρονιά ο executive chef της Σπονδής, Arnaud Bignon, αντλώντας έμπνευση από την καρδιά των γαλλικών εορταστικών παραδόσεων, ενσωματώνοντας προσωπικές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του ίδιου. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προμηθευόμαστε τα καλύτερα υλικά της εποχής για να σχεδιάσουμε ένα μενού με μερικές από τις παιδικές μου αναμνήσεις, όπως το κοτόπουλο de Bresse, η Αρκτική πέστροφα και το φουά γκρα. Στη Γαλλία, πάντα έχουμε φουά γκρα για αρχή και στη συνέχεια στρείδια» εξηγεί ο chef Arnaud Bignon. 

Φέτος στη Σπονδή, θα διατηρήσουμε την παράδοση με μια μεγάλη δόση δημιουργικότητας και μερικές γαστρονομικές εκπλήξεις κάνοντας αυτές τις στιγμές, αξέχαστες», λέει ο Arnaud Bignon. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Info: spondi.gr | Τιμή: To μενού της πρωτοχρονιάς 220 ευρώ. | Τηλ: 210 756 4021

H βασιλόπιτα του Red Jane στο 10am Apotheke 

Ο stylish πολυχώρος 10am Apotheke με τα κεριά, τα λιβάνια και τα θυμιατά σε έναν industrial εντυπωσιακό χώρο στον Κεραμεικό, στο ισόγειο του ξενοδοχείου 10am lofts, από τον οποίο κάθε weekend παρελαύνουν οι λάτρεις του design και του μινιμαλισμού, φέτος φτιάχνει τη δική του βασιλόπιτα. Ο φημισμένος It-φούρνος των Χανίων, Red Jane, δημιούργησε για το10am Apotheke μια βασιλόπιτα χωρίς βούτυρο, φτιαγμένη με ελαιόλαδο και πορτοκάλια, δύο από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Κρήτης. 

Στο εσωτερικό της βασιλόπιτας υπάρχει ένα μεταλλικό γούρι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτήν από τον αρχιτέκτονα και designer Theo Galliakis: ένα μεταλλικό charm 20 όψεων με ένα 6 στο κέντρο του. Χρειάζεται προπαραγγελία και θα την παραλάβετε από το 10am Apotheke μέχρι την Κυριακή στις 28 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Info: 10amapotheke.com

Hotel Amour: Η Σμαράγδα Καρύδη σκηνοθετή το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Μπείτε σε μουντ ερωτικό και γιορτινό και ξεφαντώστε στο πάρτι «μιας νύχτας αλλιώτικης απ’ τις άλλες, σε μια νύχτα όπου όλα επιτρέπονται». Στο σκηνικό ενός ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην καρδιά της Αθήνας, συναντιούνται τέσσερα ετερόκλητα ζευγάρια με τις κρυφές επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τις προσδοκίες τους. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το “Hotel Amour”, το νέο πρωτότυπο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, παίρνει παράταση και συνεχίζει και μετά τις γιορτές στο Θέατρο Ακροπόλ. Από τις 12 Ιανουαρίου, το ξενοδοχείο της επιθυμίας υποδέχεται ξανά τους θεατές κάθε Δευτέρα στις 20:30, για ακόμα περισσότερες νύχτες όπου όλα επιτρέπονται!

Την ανατρεπτική σκηνοθεσία υπογράφει η Σμαράγδα Καρύδη, το πολυμορφικό σκηνικό ο Γιώργος Γαβαλάς, τα εντυπωσιακά κοστούμια η Ηλένια Δουλαδίρη και τις δυναμικές χορογραφίες η Νεφέλη Θεοδότου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, Χαρά Κεφαλά, Ιβάν Σβιτάιλο, Φοίβος Ριμένας, Γιλμάζ Χουσμέν, Βασίλης Μηλιώνης και Αλεξάνδρα Κολαΐτη.

Info: Θέατρο Ακροπόλ, τηλ 211 800 51 41, more.com
Μέχρι τις 6/1 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, και μετά τις 12/1 κάθε Δευτέρα στις 20:30

Το πρωτοχρονιάτικο μενού του σεφ Άρη Βεζενέ στο εστιατόριο Vezené

Δεκαπέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του το εστιατόριο Vezené αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα τοπόσημα στον γαστρονιμικό χάρτη της Αθήνας. Φέτος στις γιορτές ο ιδρυτής του Άρης Βεζενές, έχει δημιουργήσει ένα μαγευτικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τους food lovers της πόλης, αλλά και τους επισκέπτες που θα θελήσουν να ανακαλύψουν τα πιο σημαντικά και καλά μέρη για να φάνε στην πόλη. Δίνοντας έμφαση στον φωτισμό το εστιατόριο φέρνει λίγη από τη μαγεία της γιορτής, ενώ το μενού του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, το οποίο έχει σχεδιάσει ο πολυσυζητημένος και ταλαντούχος σεφ, δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πρώτες ύλες που «είναι η αποθέωση της συνεργασίας του ανθρώπου με τη φύση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το καλωσόρισμα γίνεται με στρείδια και φυσαλίδες, ακολουθούν τα ωμά από θάλασσα και στεριά, και μια ωραία σούπα θαλασσινών και αχιβάδες. Στην κορύφωση της βραδιάς οι μυθικές τηγανητές μπουκιές κοτόπουλου του Vezené με χαβιάρι και τα beef sliders. Και αμέσως μετά, το πιάτο ζυμαρικών fettucce με γενναιόδωρη λευκή τρούφα και το chateaubriand με τις γαρνιτούρες του συνθέτουν ένα δείπνο που δεν είναι απλώς το τελευταίο της χρονιάς — είναι η πιο δυνατή υπόσχεση για εκείνη που έρχεται», επισημαίνει η ομάδα του εστιατορίου Vezené.

Το μενού της 31ης Δεκεμβρίου σερβίρεται από τις 06.00 το απόγευμα.

Info: Κρατήσεις online: sevenrooms.com | Τηλεφωνικά: 2107232002 | Με email: reservations@vezene.gr 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο Bungalow 7 της Αθηναϊκής Ριβιέρας 

Το Bungalow7 είναι ένας από τους πιο φίνους χώρους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με ωραίο design, γήινους τόνους και διακριτική πολυτέλεια όπως ορίζει η διεθνής τάση στη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική και ένα απολαυστικό μενού από τον σεφ Ντίνο Φωτεινάκη. 

Φωτογραφία: Μινικα Κρητικού
Φωτογραφία: Μινικα Κρητικού

«Τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς το εστιατόριο υποδέχεται τους καλεσμένους του με ειδικά σχεδιασμένα εορταστικά μενού και μουσικές που συνοδεύουν την κάθε βραδιά με ζεστασιά και ρυθμό. Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα με τους μουσικούς της και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου αναλαμβάνουν να γεμίσουν αυτές τις ημέρες με φωνές, μελωδίες και αυθεντική ενέργεια, ενώ ο DJ Angelo παίρνει στη συνέχεια τη σκυτάλη με ένα δυνατό party til late. Στο επιβλητικό bar, premium spirits και κοκτέιλ θα συντροφεύσουν τις βραδινές ώρες με θέα στον Σαρωνικό που δίνει έναν ακόμη λόγο να μείνει κανείς λίγο παραπάνω. Το αγαπημένο à la carte brunch του Σαββατοκύριακου είναι εμπλουτισμένο αυτή την περίοδο με επιλογές ειδικά δημιουργημένες για τον εορταστικό μήνα, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι ο χώρος γεμίζει με live μουσική. Το brunch θα προσφέρεται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από τις 10:00 έως τις 15:00 προσκαλώντας όλους να ξεκινήσουν την γιορτινή τους μέρα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με έναν απολαυστικό ρυθμό. Επιπλέον, για τους μικρούς καλεσμένους κάθε Σάββατο από τις 13/12 και για τις ώρες 12:00 έως 14:00, το Δημιουργικό Εργαστήριο για παιδιά σε συνεργασία με τη ΦΩΛΙΑ, θα προσφέρει έμπνευση και δημιουργικό παιχνίδι». 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μενού της πρωτοχρονιάς κοστίζει 145 € το άτομο και περιλαμβάνει:

  • Σούπα topinambur με μανιτάρια shiitake, τρούφα, Chips topinambur και φουντούκια
  • Σαλάτα πάπιας με hoisin 
  • Μοσχαρίσιο ταρτάρ με σάλτσα framboise και χαβιάρι 
  • Αραντσίνι με guanciale, τομάτα pesto και yuzu mayo 
  • Μοσχάρι Wellington με μανιτάρια, προσούτο και pepper Sauce 
  • Mont Blanc: κρέμα κάστανου, σάλτσα gianduja και choux 

Info: Κρατήσεις στο τηλ 2111907001 | Online κρατήσεις: bungalow7.gr 

To Temps Perdu του Πειραιά απέκτησε νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Δύο λόγοι για να επισκεφθούμε το εξαιρετικό Temps Perdu: ένας νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αξαρλιάν 2, τον πεζόδρομο που ενώνει την Ερμού με την Καραγιώργη Σερβίας, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά του -mελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτα- που φέτος έχουν γιορτινές συσκευασίες που κουβαλούν πολλή αγάπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του microbakery, μαζί με τo δημιουργικό γραφείο Saint Of Athens, έντυσε τις γιορτινές μας συσκευασίες με ζωγραφιές που ετοίμασαν τα ωφελούμενα άτομα του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για νέους από 14 ετών και άνω με νοητική υστέρηση και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

«Μαζί με τις γιορτινές συσκευασίες, πραγματικά έργα τέχνης, μπορείτε να προσθέσετε και μία κάρτα ευχών, προσφορά της εταιρείας SIMPER, με ένα μόνο ευρώ. Τα έσοδα από τις κάρτες αλλά και 0,20 ευρώ από κάθε σας αγορά, και από τα δύο καταστήματα TEMPS PERDU, για όλο τον μήνα Δεκέμβριο, θα προσφερθούν με πολλή αγάπη μαζί με τα γλυκά των γιορτών στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα», εξηγεί η ομάδα του Temps Perdu. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιnfo: 210 4296027 | info@tempsperdu.gr
Αξαρλιάν 2, Αθήνα και Καραΐσκου 114, Πειραιάς

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στην άμμο: Οι γιορτινές εκπλήξεις του One&Only Aesthesis

Το design στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το One&Only Aesthesis, αυτές τις ημέρες της γιορτής έχει δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό με φόντο τον Αργοσαρωνικό και την πλαζ της Γλυφάδας. Εκτός από τους μαγευτικά φωταγωγημένους κήπους και το τεράστιο δέντρο πλάι στην εντυπωσιακή κυκλική σκάλα που οδηγεί στο εστιατόριο Ore by Ettore Botrini, ο φετινός στολισμός ολοκληρώνεται με το Christmas Market, ένα σύνολο ξύλινων σπιτιών δίπλα στη θάλασσα που προσφέρει design δώρα από Έλληνες δημιουργούς και festive λιχουδιές. Υπάρχει επίσης ένα παραμυθένιο Christmas Chalet που προσφέρεται για private δείπνα και ένα Kids Chalet για τους μικρούς μας φίλους με παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες και γράμματά για τον Άγιο Βασίλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους λάτρεις της γαστρονομικής σκηνής, η φετινή εορταστική περίοδος διαθέτει: Γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών στο επιμελημένο Journey Through Greek Wines.

Το Cheese Trolley με εκλεκτά τυριά από τις πιο φίνες fromageries της Ευρώπης στο ORA by Ettore Botrini. Επίσης από Coffee & Chocolate Masterclass, μέχρι τις εκλεπτυσμένες βραδιές Champagne & Truffle στο Alelia. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι επισκέπτες στο One&Only Aesthesis μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ξεχωριστές εμπειρίες, όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του resort: «Στο ORA by Ettore Botrini, το New Year’s Eve Gala Dinner προσφέρει ένα μενού υψηλής γαστρονομίας με επτά πιάτα, εκλεκτά κρασιά και live jazz μουσική. Ανάμεσα στις γεύσεις που ξεχωρίζουν: oyster με φράουλα, σαμπάνια και χαβιάρι, tartare μοσχαριού με crème fleurette, lobster με υφές καρότου και σος miso-σύκου, veal Rossini με foie gras και σάλτσα Périgueux, και το New Year’s Bell dessert με μήλο, φυστίκι, κανέλα και καραμέλα. Για όσους προτιμούν μια πιο εξωστρεφή εμπειρία, το Manko Athens υποδέχεται τη νέα χρονιά με το “A Night of Wonder”, ένα 5-course δείπνο εμπνευσμένο από τη Λατινική Αμερική, signature cocktails και ρυθμούς DJ δίπλα στην πισίνα. Τέλος, στο Agora Festive Hall, το New Year’s Eve Party υπόσχεται μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και εντυπωσιακά θεάματα στον ουρανό. Φέτος, η εμπειρία απογειώνεται με ένα δυναμικό line-up που απαρτίζεται από το dj set των Italobros και Opening And Closing Acts των Nikos Diamantopoulos, Manoloco, Alex Melis, Esstheo, μετατρέποντας το agora στο απόλυτο σημείο συνάντησης των early-hours party lovers. Premium drinks à la carte και επιλογές από buffet bites συμπληρώνουν την εμπειρία, ειδικά επιμελημένες ώστε να ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς».

«Την πρώτη ημέρα του νέου έτους, το New Year’s Day Champagne Brunch στο ORA by Ettore Botrini καλωσορίζει το 2026 με ζωντανή μουσική, εκλεπτυσμένα πιάτα και αφρώδη κρασιά. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν Topinambur Velouté, Beef Wellington, Salt-Crusted Grouper και Festive Porchetta, συνοδευόμενα από ένα πλούσιο dessert buffet, προσφέροντας την ιδανική πρώτη εμπειρία της νέας χρονιάς. Για τα παιδιά, το KidsOnly γίνεται ένα μικρό εορταστικό καταφύγιο, την ώρα που το New Year’s Brunch σερβίρεται στο ORA. Η festive One&Only Aesthesis εμπειρία ολοκληρώνεται με μία ειδική εκδοχή panettone, που δημιουργεί η pastry ομάδα του resort και είναι διαθέσιμη για exclusive παραγγελίες στο ORA την εορταστική περίοδο», επισημαίνουν οι ίδιοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Info: oneandonlyaesthesis.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ