fbpx GASTRONOMIE | από το iefimerida.gr

GASTRONOMIE

Λαχταριστές μπριζόλες στο φούρνο -Tο μυστικό για να γίνουν ζουμερές και πεντανόστιμες

Ένα από τα φαγητά που κάθε οπαδός της γαστρονομίας εκτιμά είναι οι καλοψημένες μπριζόλες. Ζεστές και ζουμερές, προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στον ουρανίσκο ειδικά αν έχουν μαγειρευτεί σωστά.
16|01|2020 | 16:31

Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε τα (χθεσινά) μακαρόνια

Το ξαναζεσταμένο φαγητό μπορεί να χρησιμοποιείται αρνητικά, αλλά κάποιες φορές είναι και ευχάριστο και σίγουρα η λύση όταν δεν υπάρχει χρόνος. Και όσο περίεργο και αν ακούγεται και τα μακαρόνια μπορούν να… ξαναζεσταθούν.
15|01|2020 | 13:03

Πώς επιλέγουμε τι κρασί θα βάλουμε στη μαγειρική μας

Τι κοινό έχει ο κόκκορας κρασάτος με τα αλμυρά κρακεράκια βρώμης, το κλασικό σνίτσελ, τα σουτζουκάκια με κάστανο και φασκόμηλο και ένα κέικ με πραλίνα φουντουκιoύ; Είναι σίγουρα καλύτερο το ένα από το άλλο και είναι όλα μαγειρεμένα με κρασί!
11|01|2020 | 10:50

Tα πανεύκολα και πεντανόστιμα αυγά Μπένεντικτ του Δημήτρη Σκαρμούτσου είναι ιδανικά για κυριακάτικο brunch

Αν μια αγαπημένη σας γαστρονομική συνήθεια είναι το brunch και θέλετε να καταφέρετε να φτιάχνετε homemade πιάτα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα cafe restaurants της πόλης, τότε μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα αυγά Mπένεντικτ του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
05|01|2020 | 14:28