fbpx GASTRONOMIE | από το iefimerida.gr

GASTRONOMIE

Τσικνοπέμπτη: Ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι -Τα μυστικά του Γκόρντον Ράμσεϊ

Τσικνοπέμπη αύριο και οι μπριζόλες θα έχουν την τιμητική τους. Για να εξασφαλίσετε ότι η μπριζόλα σας θα είναι καλοψημένη, ακολουθείστε τις συμβουλές του Γκόρντον Ράμσεϊ. Για σίγουρη επιτυχία.
19|02|2020 | 17:15

#Foodporn: Μυστικά για να βγάζεις φωτό το φαγητό σου και να γίνει viral

Αφράτα pancakes με σιρόπι και μπέικον όπως στις αμερικάνικες ταινίες, ζουμερά μπέργκερ, τέλεια σερβιρισμένα αυγά και λαχταριστά γλυκά που στάζουν σοκολάτα! Δεν μπορεί, όλο και κάποιο λογαριασμό φαγητού θα ακολουθείς στο Instagram που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να βγάλεις παρόμοιες φωτογραφίες.
15|02|2020 | 08:15

Αβοκάντο: Το (πανεύκολο) κόλπο για να ωριμάσει σε λίγες ώρες

Το αβοκάντο όταν το πρωτοδοκιμάσεις μπορεί να σε ξενίσει, αλλά στη δεύτερη φορά το ερωτεύεσαι. Και αφού το ερωτευτείς και το θελήσεις απεγνωσμένα, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει ένα προβληματάκι... Τα αβοκάντο που πωλούν δεν είναι ώριμα...
07|02|2020 | 15:59

Το απλό (άγνωστο) μυστικό για τέλεια σπιτική λεμονάδα

Η φρέσκια λεμονάδα εκτός από γευστική, είναι απίστευτα ευεργετική για τον οργανισμό λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C, φυτικές ίνες και διάφορες ωφέλιμες φυτικές ενώσεις. Τώρα λοιπόν που οι ιώσεις θερίζουν τι καλύτερο από μια σπιτική λεμονάδα; Είστε όμως σίγουροι ότι την κάνετε σωστά;
06|02|2020 | 11:48