Βενιζέλος: «Οταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα πρέπει και να έχει» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Οταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα πρέπει και να έχει»

Βενιζέλος: «Οταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα πρέπει και να έχει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με διαγραφή των πρώην υπουργών, Θεόδωρου Πάγκαλου και Γιάννη Ραγκούση προανήγγειλε με αιχμηρό τρόπο ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο, είχε τον εξής διάλογο με δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: «Τα εσωκομματικά την Κυριακή;.

Βενιζέλος: «Ποια εσωκομματικά; Σιγά τα αίματα... Κρατήστε μικρά φιαλίδια..Γιατί όταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα, πρέπει να έχει...»

Δημοσιογράφος: «Ο Πάγκαλος έχει αίμα...»

Βενιζέλος: «Δεν μιλάω για πρόσωπα. Ομιλώ πάντα δια παραβολών»..

Yπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται την διαγραφή των στελεχών του κόμματος, κ. Πάγκαλου και κ. Ραγκούση, ενώ τόνισε πως αισθάνεται υποχρεωμένος να προστατεύσει «την αξιοπιστία του πολιτικού λόγου και την εντιμότητα των πολιτικών συμπεριφορών». «Θα σταματήσει η περίοδος παραπολιτικής μέσα στο ΠΑΣΟΚ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ