Με ομελέτα και τυρί ετοιμάζουμε ένα γρήγορο και εύκολο μπέργκερ γεμάτο πρωτεΐνες.
Το μπέργκερ είναι ουσιαστικά ένας συγκεκριμένος τύπος μπιφτεκιού από βοδινό κιμά που μπαίνει ανάμεσα σε αφράτα στρογγυλά ψωμάκια μαζί με λαχανικά, σάλτσες, αλλαντικά, τυριά κλπ. Πρόκειται για μια συνταγή αμερικάνικης καταγωγής που κυκλοφορεί σε άπειρες παραλλαγές και έχει τη φήμη του junk αφού την απολαμβάνουμε κυρίως απ’ έξω και συνήθως έχει πολλά λιπαρά αλλά και μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών η οποία προέρχεται κυρίως από τον κιμά που περιέχει.
Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο