Παλαιστίνιος σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε ζημιές σε 30 αυτοκίνητα με ξύλινο κοντάρι -Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Παλαιστίνιος σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε ζημιές σε 30 αυτοκίνητα με ξύλινο κοντάρι -Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας

Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ
Φωτογραφία: IntimeNews / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 30 αυτοκίνητα βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός αλλοδαπού, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τα χτυπούσε, προκαλώντας μικρές ή σοβαρότερες ζημιές.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στις οδούς Αχαρνών, Αλκιβιάδου και Μαγνησίας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο δράστης, ένας Παλαιστίνιος ηλικίας 29 ετών ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα ψυχικής υγείας, άρχισε να χτυπά τα οχήματα με κλωτσιές, μπουνιές, ακόμη και με το κεφάλι του, σπάζοντας καθρέφτες και τζάμια, ενώ προκάλεσε και βαθουλώματα σε πόρτες και φτερά. Επίσης, χρησιμοποίησε και ένα ξύλινο κοντάρι που βρήκε πεταμένο στον δρόμο.

Αθήνα: Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία

Αυτήκοοι μάρτυρες κάλεσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνοντας για τα περιστατικά, και λίγο αργότερα αστυνομικοί τον  εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Αρχικά ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας και άλλες παραβάσεις.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας χωρίς να διαθέτει άδεια εισόδου και παραμονής, καθώς και άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ