Στην Κεφαλονιά η Ελένη Μενεγάκη -Απόλαυσε εκλεκτούς μεζέδες σε εστιατόριο του νησιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Στην Κεφαλονιά η Ελένη Μενεγάκη -Απόλαυσε εκλεκτούς μεζέδες σε εστιατόριο του νησιού [βίντεο]

Φωτογραφία Instagram/@elenimenegaki
Φωτογραφία Instagram/@elenimenegaki
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολιγοήμερες διακοπές στην Κεφαλονιά επέλεξαν να κάνουν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος, όπως φαίνεται από αναρτήσεις στα social media.

  • Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Ένα βίντεο από την παρουσία τους στο κατάστημα αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιώντας την επίσκεψή τους στο νησί του Ιονίου.
  • Στα στιγμιότυπα του βίντεο, η παρουσιάστρια εμφανίζεται ευδιάθετη και συνομιλεί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου. Παράλληλα, χρησιμοποιεί μια μεγάλη βεντάλια για να αντιμετωπίσει την υψηλή θερμοκρασία της ημέρας, διατηρώντας την καλή της διάθεση.
  • Ο επίσημος λογαριασμός του καταστήματος δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από την επίσκεψη της παρουσιάστριας. Στη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάζει φορώντας μαύρο καφτάνι, γυαλιά ηλίου και κρατώντας τσάντα θαλάσσης.
  • Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου συνόδευσαν τη φωτογραφία με μία θερμή λεζάντα, εκφράζοντας τη χαρά τους. Την ευχαρίστησαν για την επίσκεψή της, χαρακτηρίζοντας το απόγευμα μαζί της ως τιμή και γεμάτο από αληθινά χαμόγελα.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγο το αγαπημένο του νησί, την Άνδρο και βρέθηκε στο Ιόνιο προκειμένου να περάσει όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της εθεάθησαν στο γνωστό εστιατόριο στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και ένα βίντεο από την παρουσία τους εκεί αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κομψή και λαμπερή η Ελένη Μενεγάκη

Στα στιγμιότυπα η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται ευδιάθετη να συνομιλεί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου ενώ κάνει αέρα με μια μεγάλη βεντάλια προκειμένου να αντιμετωπίσει τη μεσημεριανή ζέστη.  

Δείτε το βίντεο

Στον επίσημο λογαριασμό του καταστήματος, αναρτήθηκε και μία φωτογραφία από την επίσκεψη με την Ελένη Μενεγάκη να εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο καφτάνι και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν φυσικά κυματιστά, ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωσε μία τσάντα θαλάσσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένα απόγευμα γεμάτο αληθινά χαμόγελα»

Η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στους ιδιοκτήτες, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης, την ευχαριστούσαν για την παρουσία της: «Ήταν πραγματική χαρά να καλωσορίσουμε την Ελένη, την οικογένεια και τους φίλους της και να μοιραστούμε μαζί τους ένα απόγευμα γεμάτο αληθινά χαμόγελα, στιγμές που βγαίνουν από την καρδιά και τις διαχρονικές συνταγές του εστιατορίου. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας. Ήταν τιμή μας που σας είχαμε κοντά μας. Η οικογένεια Δενδρινού».

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Κεφαλονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ