Σπάνια φωτό: Οταν η Τζάκι Κένεντι έκανε βόλτα στην Ερμού -Μαζί με την κουνιάδα της, την αδελφή του Αριστοτέλη Ωνάση - iefimerida.gr

Σπάνια φωτό: Οταν η Τζάκι Κένεντι έκανε βόλτα στην Ερμού -Μαζί με την κουνιάδα της, την αδελφή του Αριστοτέλη Ωνάση

Η Τζάκι Κένεντι κατά την επίσκεψή της στον Παρθενώνα το 1961
Η Τζάκι Κένεντι κατά την επίσκεψή της στον Παρθενώνα το 1961 / Φωτογραφία: AP Photo/Jean-Jacques Levy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας.

Σε μία από αυτές, ο φωτογραφικός φακός την είχε «τσακώσει» στο κέντρο της Αθήνας, να περνάει μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, μαζί με την κουνιάδα της, Μερόπη Ωνάση-Κονιαλίδη.

Το σπάνιο στιγμιότυπο με την Τζάκι Κένεντι να περπατά στους δρόμους της πρωτεύουσας, παρέα με την αδελφή του Αριστοτέλη Ωνάση, δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό η Έλενα Λυμπέρη στα social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την Τζάκι Κένεντι να κάνει βόλτα στην Αθήνα:

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τραβήχτηκε το 1969, στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από την Καπνικαρέα. Η Τζάκι Κένεντι, σύμβολο της διαχρονικής κομψότητας, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε Α γραμμή με ασορτί παλτό και δερμάτινα flat παπούτσια με χρυσή αγκράφα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ παντρεύτηκε τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση τον Οκτώβριο του 1968, στον Σκορπιό. Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62. Το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό της Τζάκι Κένεντι έγινε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ