Οι περίεργες διατροφικές συνήθειες των δισεκατομμυριούχων -Τι τρώνε Μασκ, Γκέιτς, Ζούκερμπεργκ, Μπέζος - iefimerida.gr

Οι περίεργες διατροφικές συνήθειες των δισεκατομμυριούχων -Τι τρώνε Μασκ, Γκέιτς, Ζούκερμπεργκ, Μπέζος

Ο Έλον Μασκ σε ένα επεισόδιο του Big Bang Theory το 2015.
Ο Έλον Μασκ σε ένα επεισόδιο του Big Bang Theory το 2015 / Φωτογραφία: Monty Brinton/CBS via Getty Images
ΣΟΦΙΑ ΠΑΦΤΟΥΝΟΥ

Μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον τομέα της τεχνολογίας έχουν μερικές πολύ περίεργες διατροφικές συνήθειες.

Ακριβώς επειδή οι δισεκατομμυριούχοι έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν για ακριβούς προσωπικούς σεφ ή υγιεινά τρόφιμα υψηλής ποιότητας δεν σημαίνει ότι τηρούν δίαιτες που τους κάνουν καλό.

Ενώ κάποιοι πειραματίζονται με τις πιο πρόσφατες μανίες υγείας -όπως η δίαιτα Paleo και ο βιγκανισμός- υπάρχουν άλλοι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας που απολαμβάνουν να τρώνε σοκολάτα για πρωινό ή να παραλείπουν να τρώνε εντελώς για μέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρίτσαρντ Μπράνσον, o ιδρυτής της Virgin Group

Ο Richard Branson (Ρίτσαρντ Μπράνσον), ο ιδρυτής της Virgin Group, υπολογίζει ότι πίνει 20 φλιτζάνια τσάι την ημέρα.

«Δεν είμαι σίγουρος πώς θα επιβίωνα χωρίς αγγλικό πρωινό τσάι», είπε στη Daily Mail το 2016.

Ο Μπράνσον ξεκινά τη μέρα του με φρουτοσαλάτα και μούσλι για πρωινό. Περιστασιακά, ο δισεκατομμυριούχος θα φάει το kipper, ένα ψάρι που μοιάζει με ρέγγα.

Ο Μπράνσον ζει στο ιδιωτικό του νησί της Καραϊβικής, το νησί Νέκερ. Γεμίζει τις μέρες του με άσκηση, περνά χρόνο με την οικογένειά του και επαγγελματικές συναντήσεις, τις οποίες προτιμά να προγραμματίζει «κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος» για να του «φτιάξει τη διάθεση», όπως είπε σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο της Virgin το 2017.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για δείπνο, είπε ότι προτιμά να κάνει ομαδικά γεύματα «όπου μοιράζονται ιστορίες και γεννιούνται ιδέες».

Όσον αφορά το κομμάτι του ύπνου, ο Μπράνσον είπε ότι πηγαίνει για ύπνο γύρω στις 11 μ.μ. και κοιμάται περίπου έξι ώρες κάθε βράδυ. Τον Δεκέμβριο, ανέφερε ότι του αρέσει να ξυπνά γύρω στις 6 το πρωί για να παίξει τένις και προτιμά να γράφει ο προσωπικός του βοηθός τα email του.

Ρίτσαρντ Μπράνσον
Ρίτσαρντ Μπράνσον / Φωτογραφία: Christopher Smith/Invision/AP

Ο συνιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος

Ο συνιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, δήλωσε ότι του αρέσει να αφιερώνει χρόνο το πρωί και να τρώει ένα υγιεινό πρωινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα φέτος, η αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσες, είπε ότι ο Τζεφ Μπέζος φτιάχνει τηγανίτες κάθε Κυριακή πρωί.

«Βγάζει το βιβλίο μαγειρικής της Betty Crocker κάθε φορά και λέω: "Εντάξει, είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί δεν το έχεις απομνημονεύσει ακόμα;"», είπε η Σάντσεζ στη Wall Street Journal.

Η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων είπε στην Journal, ότι ο Μπέζος είναι επίσης «εξαιρετικά αφοσιωμένος στις προπονήσεις του» με τον προσωπικό του προπονητή Γουές Όκερσον.

Όταν δεν τρώει τις κυριακάτικες τηγανίτες του, οι επιλογές του πρωινού του μπορεί να γίνουν εκκεντρικές.

Σε μια συνάντηση το 2014 με μια μικρή εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που τελικά εξαγόρασε η Amazon, ο Μπέζος παρήγγειλε ένα πρωινό με μεσογειακό χταπόδι με πατάτες, μπέικον, πράσινο σκόρδο γιαούρτι και ένα αυγό ποσέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του D Magazine.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τζεφ Μπέζος
Τζεφ Μπέζος / Φωτογραφία: Scott Garfitt/Invision/AP

Ο επενδυτής Mark Cuban

Ο επενδυτής Mark Cuban (Μαρκ Κιούμπαν) είπε το 2014 ότι το πρωινό του αποτελείται από ένα φλιτζάνι καφέ και δύο μπισκότα από μια εταιρεία που ονομάζεται Alyssa's Cookies.

Τα μπισκότα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και χαμηλά σε υδατάνθρακες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Ο Cuban επένδυσε στην εταιρεία το 2012 αφού ο συνιδρυτής της, του έστειλε ένα δείγμα κουτιού με τα μπισκότα με μια επιστολή που του ζητούσε να επενδύσει 50.000 δολάρια στην εταιρεία για μερίδιο 25%, ανέφερε το CNBC.

«Δεν τα τρώω μόνο, ζω με αυτά», λέει ο Cuban στην ιστοσελίδα της εταιρείας του. «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι υπάρχουν μέρες που τα έχω φάει για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγαπημένο του είδος μπισκότου είναι το Healthy Oatmeal Bite, σύμφωνα με την εταιρεία. Ο Cuban είπε ότι το «απόλυτο γεύμα» του, είναι μια σαλάτα McDonald's με μερικές προσθήκες.

Ο επενδυτής του «Shark Tank» είπε στο Men's Journal το 2017 ότι αγοράζει δύο σαλάτες από τα McDonald's, τις βάζει σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτει «καλαμπόκι, τυρί κότατζ, τουρσί και για κρουτόν, μερικά τραγανά δημητριακά».

Το 2019, ο Cuban αποκάλυψε ότι ήταν χορτοφάγος και ότι είχε εγκαταλείψει το κρέας κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου «Shark Tank» στο οποίο επένδυσε 250.000 δολάρια σε μια φυτική εταιρεία κρέατος.

Μαρκ Κιούμπαν
Μαρκ Κιούμπαν / Φωτογραφία: AP Photo/Tony Gutierrez
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς (Bill Gates), έχει πει ότι αγαπά τόσο πολύ τη Διαιτητική Κόλα που πίνει τρεις ή τέσσερις την ημέρα.

«Όλα αυτά τα κουτιά αθροίζονται επίσης σε περίπου 35 λίβρες αλουμινίου το χρόνο», έγραψε ο Γκέιτς το 2014. Νωρίτερα φέτος, ο σεφ με αστέρι Michelin, Τζόρντι Κρουζ, είπε ότι ο Γκέιτς κάποτε κράτησε ολόκληρο το εστιατόριό του για δύο ημέρες και παρήγγειλε μόνο μια Κόλα Διαίτης.

Οι διατροφικές συνήθειες του Γκέιτς δεν είναι πολύ καλύτερες από άλλους δισεκατομμυριούχους.

Λέει ότι τρώει Cocoa Puffs για πρωινό. Αν και η πρώην σύζυγός του Μελίντα Γκέιτς έχει πει στο παρελθόν ότι παραλείπει το γεύμα εντελώς.

Προφανώς λατρεύει και τα cheeseburgers. Σε ένα Reddit AMA από το 2016, ο Gates απάντησε «Cheeseburger, Cheeseburger, Cheeseburger»" όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του σάντουιτς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σειρά του Netflix «Inside Bill's Brain», ο Gates μίλησε για την αγάπη του για το ρόφημα σε σκόνη, Tang.

Μπιλ Γκέιτς
Μπιλ Γκέιτς / Φωτογραφία: AP Photo/Joshua A. Bickel

Ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς

Ο Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) ήταν γνωστός για τις ιδιόρρυθμες διατροφικές του συνήθειες.

Ο συνιδρυτής της Apple μερικές φορές έτρωγε μόνο ένα ή δύο φαγητά τη φορά, για εβδομάδες, σύμφωνα με τη βιογραφία του Walter Isaacsonν (Γουόλτερ Άιζακσον).

Κάποια στιγμή, η διατροφή του ήταν αυστηρά καρότα και μήλα. Κάποια άλλη στιγμή, ήταν «φρουτοφάγος» και έτρωγε μόνο φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και δημητριακά, ανέφερε το βιβλίο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζομπς είπε στον Άιζακσον ότι «έκοψε το κρέας» όταν ήταν πρωτοετής στο Κολέγιο Ριντ και αργότερα εγκατέλειψε τα δημητριακά και το γάλα.

Στιβς Τζομπς
Στιβς Τζομπς / Φωτογραφία: AP Photo/Paul Sakuma

Πίστευε ότι η vegan διατροφή του τον έκανε να μην αναδύει καμία σωματική μυρωδιά και ότι ως αποτέλεσμα δεν χρειαζόταν να φοράει αποσμητικό ή να κάνει ντους τακτικά, ανέφερε το βιβλίο του Isaacson.

Μερικές φορές ο Τζομπς νήστευε για αρκετές μέρες κάθε φορά, κάτι που έλεγε ότι θα του δημιουργούσε συναισθήματα ευφορίας, σύμφωνα με τη βιογραφία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2003, όταν ο Τζομπς διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, προσπάθησε να θεραπεύσει τον εαυτό του μέσω της διατροφής του, τρώγοντας πολλά φρέσκα φρούτα και καρότα.

Πέντε χρόνια αργότερα, επανέφερε τα ψάρια και άλλες πρωτεΐνες στη διατροφή του αφού αφαιρέθηκε μέρος του παγκρέατος του. Αλλά μέχρι τον θάνατό του το 2011, ο συνιδρυτής της Apple ήταν σε μια κυρίως υγρή διατροφή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ (Elon Musk), δεν έχει την πιο υγιεινή διατροφή.

«Αν υπήρχε τρόπος να μη φάω για να μπορέσω να δουλέψω περισσότερο, δεν θα έτρωγα», είπε ο Μασκ στη βιογραφία της Ashlee Vance «Elon Musk: Tesla, SpaceX και η αναζήτηση για ένα φανταστικό μέλλον».

Ο Musk συνήθιζε να παραλείπει το πρωινό ή να τρώει μία μπάρα Mars ή ντόνατ για να ξεκινήσει τη μέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσπαθώ να μειώσω τα γλυκά και πρέπει να τρώω ομελέτα και να πίνω καφέ», είπε ο Μασκ το 2017, σύμφωνα με το Entrepreneur.

Αλλά δεν φάνηκε να περιορίζει πολύ τη συνήθεια. Ο δισεκατομμυριούχος είπε στο X νωρίτερα φέτος ότι τρώει ένα ντόνατ κάθε πρωί. «Προτιμώ να φάω νόστιμο φαγητό και να ζήσω μια πιο σύντομη ζωή», είπε ο Μασκ στον Τζο Ρόγκαν το 2020.

Το μεσημεριανό γεύμα είναι εξίσου ασήμαντο γεύμα με το πρωινό για τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος είπε ότι ό,τι του φέρει ο βοηθός του κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, «θα το εισπνεύσει σε πέντε λεπτά».

Έλον Μασκ
Έλον Μασκ / Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίθετα, ο Μασκ εστιάζει στο δείπνο, το οποίο συχνά λαμβάνει χώρα για επαγγελματικούς λόγους. Ο ίδιος, είπε σε ένα Reddit AMA το 2015 ότι οι αγαπημένες του κουζίνες είναι η γαλλική και το μπάρμπεκιου.

Όπως ο Γκέιτς, έτσι και ο Μασκ φαίνεται να είναι λάτρης της Diet Coke. Πέρυσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο X με αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι το κομοδίνο του. Η φωτογραφία περιελάμβανε τέσσερα κουτιά διαιτητικής κόλα χωρίς καφεΐνη.

Ο Μασκ έχει εκφράσει την αγάπη του για το αναψυκτικό,, πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Το 2007, το αμερικανικό περιοδικό Inc., ανέφερε ότι ο Μασκ κάποια στιγμή, έπινε οκτώ κουτάκια την ημέρα.

«Άρχισα να αισθάνομαι ότι έχανα την περιφερειακή μου όραση», είπε ο Μασκ, αν και πρόσθεσε ότι η κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων έκτοτε άρχισε να προσφέρει στα γραφεία της Diet Coke χωρίς καφεΐνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2022, έγραψε στο X ότι δεν τον νοιάζει αν η Diet Coke «μειώνει το προσδόκιμο ζωής μου».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg (Μαρκ Ζούκερμπεργκ), έχει πειραματιστεί με διαφορετικούς τύπους δίαιτας.

Το 2011, έθεσε μια «προσωπική πρόκληση» στον εαυτό του να τρώει μόνο κρέας από ζώα που είχε σκοτώσει.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τον στόχο με μια ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το Fortune. Η δίαιτά του «σκότωσε ό,τι τρως» περιελάμβανε κατσίκες, χοίρους, κοτόπουλα και αστακούς.

Ο Ζούκερμπεργκ δεν ντρεπόταν να μοιραστεί το φαγητό που είχε σκοτώσει με φίλους και καλεσμένους του σπιτιού.

Κάποτε φιλοξένησε τον συνιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ και τον κέρασε κατσίκα που είχε σκοτώσει, όπως είπε ο Ντόρσεϊ στο Rolling Stone. Ο Ντόρσεϊ είπε ότι θυμάται ότι το κατσίκι το σέρβιραν κρύο, οπότε έμεινε στη σαλάτα για δείπνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Μαρκ Ζούκερμπεργκ / Φωτογραφία: ΑΡ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ

Αλλά δεν είναι και ότι ο Τζακ Ντόρσεϊ είναι γνωστός για τις τυπικές διατροφικές πρακτικές.

Το 2012, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ (Jack Dorsey) αποκάλυψε ότι το καθημερινό του πρωινό ήταν δύο βραστά αυγά με σάλτσα σόγιας.

Ο Dorsey έχει επίσης ασχοληθεί με τις συνήθεις διατροφικές μόδες. Κάποτε ήταν vegan, αλλά η υπερβολική ποσότητα βήτα-καροτίνης (η πορτοκαλί χρωστική ουσία που βρίσκεται στα καρότα) έκανε το δέρμα του να γίνει πορτοκαλί. Έτσι, μέχρι το 2013, είχε αλλάξει τη δίαιτα Paleo, το σχήμα που απαγορεύει την κατανάλωση επεξεργασμένων σακχάρων, δημητριακών και επεξεργασμένων τροφίμων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dorsey έχει μιλήσει και για τη νηστεία. Το 2019, ο είπε ότι τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα - δείπνο - κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας και μετά νηστεύει όλο το Σαββατοκύριακο, ακολουθώντας μια τάση διατροφής δημοφιλής στη Silicon Valley εκείνη την εποχή που ονομαζόταν «διαλειμματική νηστεία».

Τζακ Ντόρσεϊ
Τζακ Ντόρσεϊ / Φωτογραφία: AP Foto/Jose Luis Magana, Archivo

Ο συνιδρυτής του Twitter είπε ότι τον βοηθά να συγκεντρωθεί. Μέχρι το 2020, ωστόσο, ο Dorsey είπε ότι έτρωγε επτά γεύματα την εβδομάδα - μόνο δείπνο.

«Την πρώτη φορά που το έκανα, όπως την τρίτη μέρα, ένιωσα σαν να είχα παραισθήσεις», είπε ο Dorsey.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν μια περίεργη κατάσταση. Αλλά καθώς το έκανα τις επόμενες δύο φορές, μου έγινε τόσο εμφανές πόσο μεγάλο μέρος των ημερών μας επικεντρώνεται στα γεύματα και πώς η εμπειρία που είχα ήταν όταν νήστευα για πολύ περισσότερο, πόσο πραγματικά επιβραδύνθηκε ο χρόνος», είπε σε ένα επεισόδιο του 2019 του podcast «Ben Greenfield Life».

Όπως ο Dorsey, έτσι και ο επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας Bryan Johnson έχει ένα αυστηρό πρόγραμμα υγείας.

O επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας Bryan Johnson

Ο Bryan Johnson (Μπράιαν Τζόνσον), ο ιδρυτής της εταιρείας Kernel, ελπίζει να γυρίσει το ρολόι του σώματός του πίσω μερικές δεκαετίες μέσω ενός προγράμματος που ξεκίνησε με το όνομα Project Blueprint.

Λαμβάνει δύο ντουζίνες φάρμακα και συμπληρώματα το πρωί και διατηρεί μια vegan διατροφή με μαλακές και στερεές τροφές. Περιορίζει την ημερήσια πρόσληψη στις 1.977 θερμίδες την ημέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζόνσον πίνει επίσης ένα smoothie μόλις ξυπνήσει που ονομάζεται «ο πράσινος γίγαντας», το οποίο περιλαμβάνει ενώσεις όπως η σπερμιδίνη, η κρεατίνη, τα πεπτίδια κολλαγόνου και οι φλαβανόλες του κακάο.

Ο Bryan johnson που ψάχνει τα μυστικά της μακροζωίας, με τον γιο και τον πατέρα του
Ο Bryan johnson που ψάχνει τα μυστικά της μακροζωίας, με τον γιο και τον πατέρα του / Φωτογραφία: bryanjohnson_ / Instagram

Ο CEO της OpenAI, Sam Altman

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman (Σαμ Άλτμαν), ήταν χορτοφάγος από παιδί, όπως είπε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στο blog του 2018.

Στην ανάρτηση, σημείωσε επίσης ότι παίρνει μεθύλιο Β-12, Ωμέγα-3, Σίδηρο και Βιταμίνη D-3 ως συμπληρώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ο Άλτμαν είπε ότι παίρνει επίσης το φάρμακο για τον διαβήτη μετφορμίνη, το οποίο έχει γίνει δημοφιλές στους βιοχάκερ ως τρόπο για να επιβραδύνει τη γήρανση.

Το 2015, ο Warren Buffett φέρεται να είπε στο Fortune ότι ήταν «το ένα τέταρτο της Coca-Cola», προσθέτοντας ότι πίνει πέντε μερίδες των 12 ουγκιών την ημέρα.

Σαμ Άλτμαν
Σαμ Άλτμαν / Φωτογραφία: AP Photo/Eric Risberg, File

Ο επενδυτής και φιλάνθρωπος, Γουόρεν Μπάφετ

Το 2015, ο Warren Buffett (Γουόρεν Μπάφετ) φέρεται να είπε στο Fortune ότι ήταν «το ένα τέταρτο της Coca-Cola», προσθέτοντας ότι πίνει πέντε μερίδες των 12 ουγκιών την ημέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ συνήθως καταναλώνει το πρώτο του κουτί με «stix πατάτας», μερικές φορές την αλλάζει με παγωτό, αναφέρει το Fortune.

Γουόρεν Μπάφετ
Γουόρεν Μπάφετ / Φωτογραφία: AP Photo/Nati Harnik

Ο Μπάφετ είπε αστειευόμενος ότι τρώει «σαν ένα εξάχρονο παιδί» επειδή οι αναλογιστικοί πίνακες λένε ότι τα εξάχρονα έχουν το χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας.

Ο Μπιλ Γκέιτς, φίλος του Μπάφετ, παρατήρησε ότι δίαιτά του συναδέλφου του δισεκατομμυριούχου, περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό μια διατροφή από χάμπουργκερ McDonald's και Oreo, σημείωσε το Fortune.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ