Ο Ζαν Μοντέρο δημοσίευσε το πρώτο του story ως παίκτης του Ολυμπιακού και ανυπομονεί να φτάσει στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ζαν Μοντέρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τους Πειραιώτες.
Η γνωστοποίηση της μεταγραφής έγινε με ξεχωριστό τρόπο, καθώς οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανακοίνωσαν τη συμφωνία στο περιθώριο της παρουσίασης της Superbet.
Ολυμπιακός: Η πρώτη «ερυθρόλευκη» ατάκα του Μοντέρο
Λίγο αργότερα, ο Δομινικανός γκαρντ μοιράστηκε μέσω story στον λογαριασμό του στο Instagram την επίσημη ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, συνοδεύοντάς την με το μήνυμα: «Μία ωραία διαδρομή στον Πειραιά».
Νωρίτερα, ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ, που είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και είναι καλός φίλος του Μοντέρο, τον είχε καλωσορίσει στην ομάδα ρωτώντας τον αν... είναι έτοιμος.
Ο Ζαν Μοντέρο, φυσικά, απάντησε πως... γεννήθηκε έτοιμος, ενώ τον αποκάλεσε «μεγάλο αδελφό».
Οι δυο τους έρχονται στον Πειραιά για να ενισχύσουν περαιτέρω την γραμμή των γκαρντ του Ολυμπιακού. Αμφότεροι είχαν προτάσεις στα χέρια τους, όμως... ψήφισαν Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα, καθώς θέλουν να κατακτήσουν για πρώτη τους φορά την κορυφή της Ευρώπης.