Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και χαλαρή διάθεση εμφανίστηκαν οι πρώτοι μαθητές που βγήκαν από εξεταστικό κέντρο μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας των Πανελλαδικών 2025 με το μάθημα της έκθεσης.
Το θέμα της έκθεσης που αφορούσε τη δημιουργικότητα φαίνεται πως πυροδότησε… δημιουργικά σχόλια.
«Εντάξει τα πήγαμε, καλά, μέτρια βασικά, γράψαμε μέχρι να βαρεθούμε. Δεν ήμουν καθόλου αγχωμένος, δεν ξέρω καν γιατί ήρθα, απλά ξύπνησα και ήρθα» είπε αρχικά ένας μαθητής, μιλώντας στη ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.
Πανελλήνιες 2025: «Με... κέρδισε η κούραση»
Ένας άλλος υποψήφιος ανέφερε: «Εντάξει, καλά τα πήγαμε, γράψαμε το όνομά μας, το επίθετο, έναν κωδικό και βγήκαμε έξω. Μπορούσα να σκεφτώ σχετικά με τη δημιουργικότητα, αλλά με... κέρδισε η κούραση, οπότε κοιμήθηκα μέσα στην τάξη. Κατά τα άλλα, ήταν εύκολο το θέμα. Αν είχε διαβάσει κάποιος θα τα κατάφερνε».
Στην ερώτηση «πού στοχεύεις;», ένας από τους μαθητές δεν δίστασε να ονειρευτεί… μακριά: «Στα αστέρια! Θέλω να γίνω πολιτικός μηχανικός από ιδιωτική σχολή», είπε με αποστομωτική αυτοπεποίθηση.