Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας άρχισαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025 για τους μαθητές των ΓΕΛ.
Τα θέματα που «έπεσαν» ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής από το υπουργείο Παιδείας.
Ένα από τα κείμενα ήταν και του λογοτέχνη Γιώργου Ιωάννου, το όνομα του οποίου φέρει Λύκειο στη Θεσσαλονίκη.
Πανελλήνιες 2025: Οι απαντήσεις στα θέματα Νεοελληνικής Γλώσας, Εκθεσης και Λογοτεχνίας
Δείτε τις απαντήσεις από τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ:




Δείτε τις απαντήσεις και σε μορφή pdf, πατώντας εδώ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2025, η «σκυτάλη» περνά αύριο, Σάββατο 31 Μαΐου, στους υποψήφιους από τα ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά.
Επόμενη ημέρα εξέτασης για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι η ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, όπου θα διαγωνιστούν σε Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών & Ο.Π. Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Το πρόγραμμα των εξετάσεων των Γενικών Λυκείων

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ

Το πρόγραμμα των ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων
