Οσκαρ 2019: Με μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή στο after party ο Τζεφ Μπέζος [βίντεο] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Με μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή στο after party ο Τζεφ Μπέζος [βίντεο]

Τζεφ Μπέζος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο πάρτι μετά τα Οσκαρ 2019, έκανε ο Τζεφ Μπέζος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την ΜακΚένζι Μπέζος μετά από 26 χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Αmazon πήγε στο πάρτι της Beyonce και του Jay Z μετά τα Οσκαρ με νέα συνοδό.

Ο Τζεφ Μπέζος, λοιπόν, εμφανίστηκε στο πάρτι με μία μυστηριώδη μελαχρινή καλλονή, η οποία δεν ήταν η Λόρεν Σάντσεζ, η καλλονή πιλότος που σύμφωνα με δημοσιεύματα αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου πίσω από το πολύκροτο διαζύγιό του.

Μάλιστα η μυστηριώδης γυναίκα δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της όταν είδε τους φωτογράφους, καθώς έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι, προτίμησε να σταθεί πίσω από τον Τζεφ Μπέζος.

Οσο για την Λόρεν Σάντσεζ, εκείνη ήταν άφαντη, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε στα Οσκαρ, ούτε σε κάποιο πάρτι μετά τα βραβεία.

Η απουσία της μάλιστα είναι αξιοπερίεργη, καθώς τις προηγούμενες χρονιές, η Σάντσεζ έδινε το «παρών» σε πολλά πάρτι της βραδιάς των Όσκαρ, συνοδευόμενη από τον άνδρα της και ατζέντη των σταρ Πάτρικ Γουάιτσελ.

Σύμφωνα πάντως με την Toronto Star, ο Γουάιτσελ αποφάσισε φέτος να κρατήσει χαμηλό προφίλ και απέφυγε να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, καθώς κουράστηκε να τον αντιμετωπίζουν όλοι σαν τον «απατημένο σύζυγο».

Την ίδια πρόθεση φαίνεται να είχε και ο Τζεφ Μπέζος, ωστόσο ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε ενώ κατέφθανε στο Σατό Μαρμόντ, για το πάρτι της Beyonce και του Τζέι Ζι.

Πάντως ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μπέζος και ο Γουάιτσελ (ο σύζυγος τη Λόρεν Σάντσεζ ) συναντήθηκαν σε ένα άλλο πάρτι την ίδια βραδιά.

Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αντάλλαξαν ορισμένες τυπικές κουβέντες ή αν έκαναν απλά ότι δεν είδαν ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ