Το καθόλου διακριτικό ραντεβού του Μπέζος με την ερωμένη του -Ταξίδι με ελικόπτερο και σπα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το καθόλου διακριτικό ραντεβού του Μπέζος με την ερωμένη του -Ταξίδι με ελικόπτερο και σπα [εικόνα]

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ (Φωτογραφία: Daily Mail)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζεφ Μπέζος έζησε τον παράνομο έρωτα στο έπακρο με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ, δηλώνοντας τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Ο δισεκατομμυριούχος, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου διακριτικός, καθώς έκανε ταξίδια με την ερωμένη του, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος. Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες του ζευγαριού από τις 30 Οκτωβρίου, όταν και ταξίδεψαν με ελικόπτερο στο Malibu Canyon. Εκεί, έκαναν πεζοπορία και απόλαυσαν θεραπείες σε σπα και στη συνέχεια ξεκουράστηκαν στην ερωτική τους φωλιά, η οποία αγγίζει τα 4,3 εκατ. δολάρια.

Δίπλα στο ζευγάρι υπήρχε ένας άντρας της ασφάλειας του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος δεν τους άφησε από τα μάτια του.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ (Φωτογραφία: Daily Mail)

Οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι δεν έχουν τέλος και μέχρι την έκδοση του διαζυγίου αναμένονται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας και άλλες πληροφορίες από την παράνομη σχέση τους.

Η αρχή έγινε μετά την ανακοίνωση του Τζεφ και της ΜακΚένζι Μπέζος πως παίρνουν διαζύγιο. Αρχικά δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του National Enquirer όπου το ζευγάρι είναι μαζί και χαμογελαστό, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε το πώς ξεκίνησε η σχέση και έπειτα αποκαλύφθηκαν τα «καυτά»μηνύματα του Μπέζος στην Λατίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ