Η σύζυγος του Άκη, Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Άκη, Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή

αίτηση εξαίρεση ανακριτή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βίκυ Σταμάτη σε μία προσπάθεια να κερδίσει χρόνο και να καθυστερήσει την απολογία της, κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου προσήλθε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ωστόσο η απολογία της διακόπηκε και θα αναμένεται να συνεχιστεί μετά από την αίτηση εξαίρεση που κατέθεσε η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο συνήγορος υπεράσπισης, της κ.Σταμάτη, Βασίλης Χειρδάρης, κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Χειρδάρη, με την προσφυγή της η κυρία Σταμάτη υποστηρίζει ότι ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής έχει παραβιάσει το τεκμήριο της αθωότητάς της! Οπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο ανακριτής έχει ήδη διατυπώσει ρητή και κατηγορηματική θέση ότι η κυρία Σταμάτη έχει διαπράξει το αδίκημα του ξεπλύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ