Το βίντεο που τα λέει όλα: Μέγκαν-Γουίλιαμ δεν μιλιούνται -Οταν την «έγραψε» επιδεικτικά μπροστά σε όλους [βίντεο]

Μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των βασιλικών μελών φαίνεται να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριχαμ, και όλοι έδειχναν ευδιάθετοι, παρά τις φήμες που υπάρχουν ότι Κέιτ και Μέγκαν δεν μιλιούνται. Βρετανικά δημοσιεύματα, ωστόσο, αποκάλυψαν ότι πίσω από την καλή διάθεση όλων βρισκόταν η βασίλισσα Ελισάβετ και συγκεκριμένα μία διαταγή της. Η βασίλισσα, που φυσικά δεν δέχεται αντιρρήσεις, φέρεται να ζήτησε από τις δύο δούκισσες να κρατήσουν την κόντρα τους μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις και έτσι έκαναν.

Τα χαμόγελα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συνομιλούσαν.

Στα φιλικά προς την Μέγκαν Μαρκλ βήματα της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται, ωστόσο, πως δεν βάδισε ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έδειξε να έχει μια πιο ψυχρή στάση απέναντι στην δούκισσα του Σάσεξ.

Την «παγωμένη» στάση του αποκαλύπτει, μάλιστα, και βίντεο στο οποίο φαίνεται η Μέγκαν να γυρνά να του μιλήσει και εκείνος να ασχολείται με το κασκόλ του. Ο Γουίλιαμ δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για την εγκυμονούσα Μαρκλ και να ενδιαφέρεται για το πώς θα φτιάξει το αξεσουάρ του. Εκείνη, καταλαβαίνοντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση συνεχίζει να περπατά, ενώ ένα χαμόγελο αμηχανίας εμφανίζεται στο πρόσωπό της.

Δημοσιεύματα ήθελαν να υπάρχει ένταση μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, καθώς ο πρώτος είχε ενδοιασμούς σχετικά με το εάν η Μέγκαν είναι κατάλληλη σύζυγος.

Ανθρωπος από τον στενό κύκλο του Γουίλιαμ είπε στην MoS: «Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούσαν πως η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν πάει πολύ γρήγορα. Ο Γουίλιαμ ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και αισθανόταν αρκετά κοντά στον Χάρι προκειμένου να του εκφράσει τις σκέψεις του».

Οι φήμες για την κόντρα μεταξύ των πριγκιπικών ζευγαριών ξέσπασαν όταν η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ αποφάσισαν να μετακομίζουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Frogmore House στο Ουίνσδορ. Αλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι διαφορές μεταξύ Κέιτ και Μέγκαν άρχισαν να γίνονται ορατές όταν γίνονταν οι δοκιμές του φορέματος που θα φορούσε ως παρανυφάκι η μικρή Σάρλοτ στον γάμο Μέγκαν-Χάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ