Φαν έβγαλε την πιο κοντινή φωτό ever της Μέγκαν Μαρκλ, ανήμερα των Χριστουγέννων στην εκκλησία [εικόνες] - iefimerida.gr

Φαν έβγαλε την πιο κοντινή φωτό ever της Μέγκαν Μαρκλ, ανήμερα των Χριστουγέννων στην εκκλησία [εικόνες]

Κέιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα που πέρυσι έβγαλε την πρώτη φωτό των 4 μαζί (πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ), επέστρεψε φέτος στο Σάντριγχαμ για να απαθαναθατίσει το κουαρτέτο και πάλι παρέα, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Πέρυσι, η Κάρεν Ανβίλ από το Νόρφολκ κατάφερε να βγάλει 40.000 λίρες από τη φωτογραφία των τεσσάρων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τα Χριστούγεννα.

Η Ανβίλ προσπάθησε να αναδημιουργήσει την περσινή φωτό που την έκανε πλούσια, ωστόσο, φέτος , όπως φαίνεται της χάλασε τα σχέδια ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος μπήκε μπροστά και έκρυψε τον γιο του και την νύφη του.

Well blooming heck, would you look at that!!!! pic.twitter.com/0nJ85qAQnz

‘We’re nearly there’ - my response from Meghan when I asked her if she was excited. These photos are my own and if any publication wishes to use please contact ken@goffphotos.com @KensingtonRoyal #MeghanMarkle #Bump #LoveHer pic.twitter.com/YjQyBCAyGs

Some more pics...... pic.twitter.com/9AftxXMVL6

Οι συνθήκες πέρυσι ήταν ιδιαίτερες, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ έκανε ουσιαστικά το ντεμπούτο της στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αν και ακόμη δεν ήταν επισήμως μέλος της.

Και φέτος, όμως, αν και τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, οι συνθήκες ήταν και πάλι ιδιαίτερες. Αυτή ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση των τεσσάρων (δείτε περισσότερες φωτογραφίες), μετά τις φήμες ότι τα δυο ζευγάρια δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Και αν οι δύο συνυφάδες το προσπάθησαν, με επικοινωνιακά τρικ που χρησιμοποιούν και οι πολιτικοί να δείξουν ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών), η συμπεριφορά των δύο αδελφών «μίλησε», καθώς Γουίλιαμ και Χάρι, τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέλφια, δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε βλέμμα.

Η Κάρεν Ανβίλ, πάντως, ήταν και φέτος εκεί, στο Σάντριγχαμ και έβγαλε νέα καρέ των τεσσάρων μαζί, αλλά και χώρια. Αυτές οι φωτογραφίες που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι οι κοντινές της Μέγκαν Μαρκλ. Τόσο κοντινές που ούτε με τις selfie που πόσταρε στο Instagram της (πριν της τον κλείσει η βασιλική οικογένεια) δεν μπορούν να συγκριθούν.

Hi #Meghan, fancy a chat? pic.twitter.com/pCpYtEx7Lv

Η Κάρεν, μάλιστα, αποκάλυψε και το σύντομο διάλογο που είχε με την Μέγκαν Μαρκ. «Συγχαρητήρια για το μωρό» είπε στην δούκισσα του Σάσεξ για να λάβει το ευχαριστώ της και ακολούθως τη ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένη. «Ναι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», της απάντησε, πιάνοντας την κοιλιά της. Η Κάρεν Ανβίλ της είπε ακόμη να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ότι το να είσαι μητέρα είναι το καλύτερο συναίσθημα, με την Μέγκαν Μαρκλ να χαμογελά ευχαριστημένη και να συνεχίζει.

Το περσινό καρέ της Ανβίλ τής έλυσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε καθώς με τη συγκεκριμένη φωτό κατάφερε να αποκομίσει ένα εισόδημα της τάξης των 600 με 6.000 λιρών το μήνα. Συνολικά, έβγαλε 40.000 λίρες μέσα σε ένα χρόνο, ένα ποσό που της επέτρεψε να πληρώσει κάποια χρέη και να πάρει ένα χρόνο off από την εργασία της. Η ίδια περιγράφει όλο αυτό που έγινε σαν να... κέρδισε το Λόττο. Μιλώντας στο BBC και περιγράφοντας τι ουσιαστικά αποκόμισε, είχε περιγράψει το εξής: «Η μεγαλύτερη αλλαγή για εμένα είναι το γεγονός ότι νιώθω τόσο ωραία όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ και δεν ανησυχώ καθόλου για τον αν έχω χρήματα στο πορτοφόλι».

Πώς είχε βγάλει τη φωτό πέρυσι

Η Ανβίλ περίμενε πέρυσι -όπως και φέτος- έξω από την εκκλησία στο Σάντριγχαμ για την έλευση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρέα με την κόρη της.

Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο βρίσκονταν επίσης εκεί περιμένοντας για το πολυπόθητο καρέ. Και όντως έβγαλαν πολλές, καμία όμως δεν ήταν σαν της Ανβίλ. Και αυτό γιατί η φαν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έβαλε μια στριγγλλιά κάνοντας και την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι να γυρίσουν προς το μέρος της και να έχει μακράν το καλύτερο καρέ!
Η Ανβίλ πόσταρε τη φωτό της στα social media το απόγευμα της ίδιας ημέρς και μέχρι το βράδυ είχε γίνει viral.

Σε ένα tweet της κατά τη διάρκεια της χρονίας, η Ανβίλ είχε περιγράψει τη συζήτησή της με τον πρίγκιπα Χάρι για την περιβόητη φωτό, όταν τον συνάντησε σε ένα royal tour στο Μπέρμιγχαμ.
«Μίλησα στην Μέγκαν Μαρκλ σήμερα! Επίσης αντάλλαξα χειραψία με τον πρίγκιπα Χάρι και τον ρώτησα αν του άρεσε η χριστουγεννιάτικη φωτό μου! Μου είπε ότι ελπίζει να έβγαλα αρκετά χρήματα από αυτή! Είμαι ενθουσιασμένη!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ