Η βασίλισσα Ελισάβετ «διέταξε» Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μάρκλ να κάνουν ανακωχή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ «διέταξε» Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μάρκλ να κάνουν ανακωχή [εικόνες]

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μάρκλ -Φωτογραφία: AP PhotoFrank Augstein
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενείς αναφορές στην χθεσινή εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ και της δούκισσας του Σάσσεξ στο πλευρό των συζύγων τους για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριχαμ κάνουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ περπατούσαν δίπλα η μία στην άλλη, συνομιλούσαν και αστειεύονταν σε μία εμφανή προσπάθεια να βάλουν φρένο στις φήμες ότι τα δύο ζευγάρια βρίσκονται... στα μαχαίρια.

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ περπατούσαν δίπλα η μία στην άλλη, συνομιλούσαν και αστειεύονταν

Ωστόσο, αυτή η επίδειξη ενότητας των δύο γυναικών φέρεται να έχει διαταχθεί από την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ.

Τόσο η βασίλισσα όσο και ο πεθερός τους πρίγκιπας Κάρολος φέρονται να ζήτησαν από τις δύο δούκισσες να μείνει εκτός της δημόσιας ζωής η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Πηγή είπε στην εφημερίδα Sun ότι «η βασίλισσα και ο Κάρολος επέτρεψαν στην κατάσταση να εξελιχθεί χωρίς να παρέμβουν αλλά και οι δύο ξεκαθάρισαν ότι τα Χριστούγεννα είναι για να έρθει πραγματικά κοντά ολόκληρη η οικογένεια».

Από αριστερά: Κέιτ Μίντλετον,  Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χάρι -Φωτογραφία: AP PhotoFrank Augstein

Οι φήμες ότι οι δύο γυναίκες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά οργιάζουν εδώ και μερικές εβδομάδες στην Βρετανία. Δημοσιεύματα θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να έκανε την Κέιτ Μίντλετον να βάλει τα κλάματα με τις απαιτήσεις της πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε καβγά μεταξύ των δύο γυναικών όταν η Κέιτ Μίντλετον επέπληξε την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είχε μιλήσει απότομα σε κάποιο μέλος του προσωπικού του παλατιού του Κένσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ