Η απόλυτη δυστυχία στην οποία ζει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, μετά το γάμο -Τι την υποχρέωσε το παλάτι να κάνει

Μόλις έχεις επιστρέψει στο σπίτι σου μετά το γάμο της κόρης σου σε μια ξένη χώρα. Όλες οι φίλες σου ανυπομονούν να μάθουν τα καθέκαστα. Κι όμως, δεν μπορείς να τους πεις τίποτα κι αυτό γιατί έχεις υπογράψει συμφωνητικό.

Είναι να τρελαίνεσαι ή όχι; Αυτό συνέβη στην Ντόρια Ράγκλαντ, την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βασιλικός γάμος έχει τελειώσει, πράγμα που σημαίνει ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν ξεκινήσει επίσημα τη ζωή τους μαζί.

Ωστόσο, η μητέρα της δούκισσας του Σάσεξ, Ντόρια Ράγκλαντ, δεν ζει ακριβώς αυτή τη βασιλική ευδαιμονία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα ζούσε η μητέρας μιας κοπέλας που μόλις έγινε πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με το Radar Online η Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ στενοχωρημένη επειδή το παλάτι της ζήτησε να υπογράψει ένα έγγραφο που την διατάζει, ουσιαστικά, να παραμείνει σιωπηλή για όλα τα πράγματα που περιβάλλουν τη νέα ζωή της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ. «Η Ντόρια δεν μπορεί να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της Μέγκαν Μαρκλ και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια» ανέφερε η πηγή. «Την έχουν κάνει να σιωπήσει και την έβαλαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας πως δεν θα αποκαλύψει τίποτα».

Η συμφωνία αυτή δεν επιτρέπει στην Ντόρια Ράγκλαντ ούτε να μιλήσει στους πολύ στενούς της φίλους που περίμεναν να μάθουν τα πάντα για το γάμο. «Οι φίλοι της ρωτούν πώς ήταν ο γάμος, πώς ήταν το φαγητό, ρωτούν πόσο ευτυχισμένη είναι η Μέγκαν και η Ντόρια απλά κουνά τους ώμους της» εξηγεί η πηγή. «Δεν είπε ούτε μια λέξη. Είναι τόσο λυπηρό. Η δύστυχη είναι πολύ στενοχωρημένη».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ ήταν η μόνη συγγενής της ηθοποιού που έδωσε το παρόν στο γάμο. Κανονικά θα ήταν «παρών» και ο πατέρας της, ωστόσο μετά το σκάνδαλο με τα χρήματα που πήρε για να στήσει παπαράτσι φωτογραφίες και τα μπρος πίσω, πάω δεν πάω, τελικά υποβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς λίγες ημέρες πριν το γάμο και ήταν αδύνατο να παραβρεθεί.

Η Ντόρια Ράγκλαντ τις ημέρες πριν το γάμο γνώρισε τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και φυσικά την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ηταν εκείνη που συνόδευσε την νύφη μέσα στη μαύρη της Rolls Royce στην εκκλησία και αργότερα κάθισε συγκινημένη αλλά μόνη στην εκκλησία για να παρακολουθήσει το γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πάντως, η Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή στην Oscar dela Renta φυστιικί δημιουργία της, φάνηκε να ενσωματώνεται άνετα στη βασιλική οικογένεια, με τον πρίγκιπα Κάρολο να αναλαμβάνει το ρόλο εκείνου που θα την έκανε να νιώθει καλύτερα. Και σίγουρα πιο άνετα.

Σίγουρα λοιπόν θα είχε πάρα πολλά να πεί στις φίλες της Λος Αντζελες επιστρέφοντας από το Λονδίνο. Δεν είναι και λίγο μια δασκάλα γιόγκα από τις ΗΠΑ να γίνεται ξαφνικά... συμπεθέρα με τον πρίγκιπα Κάρολο, να μπαινοβγαίνει σε παλάτια και να κάθεται στο τραπέζι με την βασίλισσα Ελισάβετ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ