Γιατί το παλάτι έδωσε στη Μέγκαν Μαρκλ Rolls-Royce που... συνδέεται με μια γυναίκα που αντιπαθούν σφόδρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί το παλάτι έδωσε στη Μέγκαν Μαρκλ Rolls-Royce που... συνδέεται με μια γυναίκα που αντιπαθούν σφόδρα [εικόνες]

Φωτογραφία: Andrew Matthews/pool photo via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Rolls-Royce που πήγε στον γάμο την Μέγκαν Μαρκλ και τη μητέρα της, έχει τη δική της ιστορία, η οποία δεν συνδέεται με ευχάριστο γεγονός, αλλά ούτε και ένα πρόσωπο που έχαιρε συμπάθειας από το παλάτι.

Οδηγός αναφέρει πως η Rolls-Royce Phantom IV είναι το όχημα που μετέφερε την Γουάλις Σίμπσον στην κηδεία του συζύγου της πρίγκιπα Εδουάρδου, δούκα του Γουίνσδορ.

Γιατί το παλάτι έδωσε στη Μέγκαν Μαρκλ Rolls-Royce που... συνδέεται με μια γυναίκα που αντιπαθούν σφόδρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Σίμπσον είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στο παλάτι, καθώς ήταν δύο φορές διαζευγμένη πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Εδουάρδο και διάδοχο του θρόνου.

Οταν εκείνος ανέβηκε στο θρόνο και θέλησε να την παντρευτεί επίσημα, ο Στάνλεϋ Μπολντουιν, πρωθυπουργός της Αγγλίας προειδοποίησε τον Εδουάρδο δεν θα γινόταν δεκτή από την αγγλική κοινωνία ως βασίλισσα. Ο Εδουάρδος παραιτήθηκε από τον θρόνο, προκειμένου να παντρευτεί την Γουάλις και μαζί έφυγαν από τη χώρα και εγκαταστάθηκαν στο Παρίσι, όπου και παντρεύτηκαν.

Η επιλογή, λοιπόν, του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για την διαζευγμένη Μέγκαν προκαλεί σε πολλούς ερωτηματικά.

Γιατί το παλάτι έδωσε στη Μέγκαν Μαρκλ Rolls-Royce που... συνδέεται με μια γυναίκα που αντιπαθούν σφόδρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως εάν η επιλογή του αυτοκινήτου, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αποτελεί κάποιου είδους πλάκας, τότε δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν πέφτει θύμα κακόγουστης φάρσας.

Στο χριστουγεννιάτικο γεύμα που οργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, η πριγκίπισσας Michael of Kent επέλεξε να φορέσει μια καρφίτσα που απεικόνιζε έναν μαύρο υπηρέτη και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Γιατί το παλάτι έδωσε στη Μέγκαν Μαρκλ Rolls-Royce που... συνδέεται με μια γυναίκα που αντιπαθούν σφόδρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: Mirror

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ γάμος rolls-royce
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ