Γνωρίστηκαν οι συμπέθεροι -Η μητέρα της Μαρκλ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γνωρίστηκαν οι συμπέθεροι -Η μητέρα της Μαρκλ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μόνο ώρες πριν το βασιλικό γεγονός της χρονιάς για τη Βρετανία, η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, γνώρισε τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι, Κάρολο.

Η μητέρα της νύφης δέχθηκε πρόσκληση για τσάι από το Clarence House και έγινε δεκτή από τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα. Στη συνάντηση ήταν και το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Η DailyMail αναφέρει πως Καμίλα και Κάρολος τα πήγαν «εξαιρετικά καλά» με την Ντόρια και το κλίμα ήταν «πολύ χαρούμενο».

Γνωρίστηκαν οι συμπέθεροι -Η μητέρα της Μαρκλ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 62χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε στη Βρετανία από το Λος Αντζελες και μέσα σε μία ημέρα συνάντησε τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πολυτελές αυτοκίνητο που ανήκει στον βασιλικό στόλο, την παρέλαβε από το αεροδρόμιο του Λονδίνου και την μετέφερε σε σουίτα στο παλάτι του Κένσιγκτον. Η προσωπική βοηθός της Μέγκαν την καλωσόρισε και υπάλληλος του παλατιού πήρε τις αποσκευές της, συμπεριλαμβανομένου και του ρούχου Burberry που αναμένεται να φορέσει στον βασιλικό γάμο.

Η Ντόρια, μετά την άφιξή της, πέρασε τη νύχτα της στο παλάτι του Κένσιγκτον μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ. Εκεί, θα μείνει μέχρι και το Σάββατο, την ημέρα του γάμου.

Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Γνωρίστηκαν οι συμπέθεροι -Η μητέρα της Μαρκλ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το βράδυ της Παρασκευής, θα πάει στο πάρτι της νύφης στο ιστορικό κτίριο Cliveden House στο Taplow του Μπερκσάιρ, το οποίο απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Κάστρο του Γουίνσδορ.

Αδιαμφισβήτητα η άφιξη της Ντόρια, η οποία αποκαλεί «λουλούδι» την κόρη, θα φέρει ηρεμία στην Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έχει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς εκτός από το άγχος του γάμου, είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας του πατέρα της και όλο το σούσουρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του με τις στημένες παπαράτσι φωτογραφίες.

Γνωρίστηκαν οι συμπέθεροι -Η μητέρα της Μαρκλ συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ