Αυτοί οι αηδιαστικοί «βλάχοι» Αμερικανοί φαγάδες ξέρουν πραγματικά να ψήνουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοί οι αηδιαστικοί «βλάχοι» Αμερικανοί φαγάδες ξέρουν πραγματικά να ψήνουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αρχή, όταν το βλέπεις δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Στο τέλος όμως υπνωτίζεσαι από τη φρίκη και την αηδία και μένεις να παρακολουθείς με το στόμα ανοικτό: Ναι, ο αμερικανικός νότος δεν είναι μύθος, αλλά μία πολύ απτή και λιγδερή πραγματικότητα, σκέτη απειλή για τις αρτηρίες, την καρδιά και τον πολιτισμό εν γένει.

Είναι χοντροί, άσχημοι, με άθλια προφορά τυπική του βλακωδώς «υπερήφανου» Αμερικανικού Νότου, ασπρουλιάρηδες, με «πατσοκοιλιές» ευαίσθητες ακόμη και στην παραμικρή ανεπαίσθητη δόνηση και λένε όλο «Yeah». Φορούν ατημέλητα αμάνικα t-shirt που αποκαλύπτουν το τριχωτό της μασχάλης και τζιν παντελόνια που πέφτουν καθώς περπατούν αφήνοντας να φανεί το γεροντοσώβρακο, ενώ όπου πηγαίνουν με τα «φουσκωμένα» αγροτικά τους κουβαλάνε τουφέκια, πίνοντας μπύρες στην ύπαιθρο.

Είναι οι Barbecue Pit Boys και ειδίκευσή τους το γνήσια αμερικάνικο ψητό στη σχάρα κρέας. Πολύ κρέας, πάρα πολύ κρέας, τόνοι κρέατος βαφτισμένοι μέσα σε βουνά από μπέικον και λίμνες από βούτυρο, λιωμένο τυρί τσένταρ και σάλτσα μπάρμπεκιου... Ένας πραγματικός παράδεισος για χορτοφάγους.

Τα βίντεο της εν λόγω ομάδας ψηστών είναι ικανά να προκαλέσουν έμφραγμα ακόμη και μέσω της θέασης, σε σημείο που αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν και επιβιώνουν αυτοί οι υπέρβαροι, «τίγκα» στη χοληστερίνη ορεσίβιοι...

Παρακολουθείστε τα βίντεο που ακολουθούν και αντλήστε έμπνευση για το πώς μπορείτε να ξεκάνετε τους φίλους σας ή για το πώς μπορείτε να αυτοκτονήσετε δίχως αιματοχυσίες.

Για περαιτέρω συνταγολογικές πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ