Έξοδος Πρωτομαγιάς: Κίνηση και μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας -Πού υπάρχουν προβλήματα - iefimerida.gr

Έξοδος Πρωτομαγιάς: Κίνηση και μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας -Πού υπάρχουν προβλήματα

Διόδια
Διόδια στην Εθνική Οδό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένη είναι η κίνηση προς τις Εθνικές Οδούς από τους χιλιάδες εκδρομείς που φεύγουν από την Αθήνα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Η έξοδος των εκδρομέων για την Πρωτομαγιά συνεχίζεται, καθώς από το απόγευμα της Πέμπτης έως και σήμερα χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν την Αθήνα με προορισμό κυρίως ηπειρωτικές περιοχές.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους μεγάλους οδικούς άξονες και στα ΚΤΕΛ, όπου έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του κοινού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στη λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Παράλληλα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, και συγκεκριμένα από τον κόμβο του Ασπροπύργου έως την Ελευσίνα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου τα προβλήματα ξεκινούν λίγο πριν από τα διόδια Ελευσίνας και συνεχίζονται μέχρι το ύψος των Μεγάρων.

Παράλληλα δυσχέρεια παρατηρείται και στο κομμάτι από την Κινέττα έως τους Αγίους Θεοδώρους, καλύτερη είναι η εικόνα στην Αθηνών-Λαμίας όπου η κίνηση διεξάγεται κανονικά πέρα από κάποιες μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα το προσωπικό και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου μέχρι τις 6.00 το πρωί σήμερα 50.069 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 37.758 προς Λαμία.

Κίνηση: Στα διόδια Ελευσίνας τα μεγαλύτερα προβλήματα

Στα διόδια της Ελευσίνας καταγράφεται από νωρίς το πρωί αυξημένος όγκος οχημάτων, με την κίνηση να εντείνεται όσο περνά η ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αρκετά σημεία σχηματίζονται ουρές πριν και μετά τα διόδια. Παρά την αυξημένη ροή, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά.

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας από τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς
Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας από τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 οχήματα ανά λωρίδα περνούν από τα διόδια, με τις καθυστερήσεις να παραμένουν μικρές.

Οι περισσότεροι εκδρομείς κατευθύνονται προς Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, παρά την επιδείνωση του καιρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρωτομαγιά κίνηση Ελευσίνα διόδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ