Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα, στην Κοζάνη -Θα παραστεί ο Μητσοτάκης, με ασθενοφόρο θα μεταφερθεί η κόρη της Αφροδίτη - iefimerida.gr

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα, στην Κοζάνη -Θα παραστεί ο Μητσοτάκης, με ασθενοφόρο θα μεταφερθεί η κόρη της Αφροδίτη

Βαγια Νεστορα
Η εκλιπούσα Βάγια Νέστορα με την κόρη της, Αφροδίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κοζάνη αποχαιρετά σήμερα τη Βάγια Νέστορα, η οποία έχασε τη ζωή της στην εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της οικογένειάς της στη Θεσσαλονίκη.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας θα βρεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για να πουν το τελευταίο «αντίο», ενώ η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εξόδιο ακολουθία, που θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να παραστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Παρόντες θα είναι η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα, εκπρόσωποι κομμάτων, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και φορείς της περιοχής.

Στην κηδεία και η Αφροδίτη Νέστορα

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Αρχές εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό, ψηφιακά δεδομένα και άλλα στοιχεία, αναζητώντας κρίσιμα ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Παράλληλα, η οικογένεια συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη. Η Αφροδίτη Νέστορα, η οποία τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σώσει τους γονείς της, νοσηλεύεται στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, με την κατάσταση της υγείας της να παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια αναμένεται να υπογράψει με δική της ευθύνη ώστε να μεταφερθεί με ιδιωτικό ασθενοφόρο στην Κοζάνη και να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της, επιστρέφοντας μετά στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη νοσηλεία της.

Συγκίνηση προκαλούν και τα λόγια του συζύγου της εκλιπούσας, Παναγιώτη Νέστορα, ο οποίος λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ζήτησε να μην υπάρξει άλλη οικογένεια που θα βιώσει αντίστοιχη τραγωδία.

«Θέλω η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια ύπουλα και άνανδρα χτυπήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη και στους θεσμούς για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η οικογένεια έχει απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της Βάγιας Νέστορα να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ