Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών που φέρονται να συμμετείχαν στην τριπλή τρομοκρατική επίθεση την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη σε στελέχη της ΝΔ, οδηγώντας στον θάνατο της μητέρας της πολιτεύτριας Αφροδίτης Νέστορα.
Τέσσερις ακόμη άνθρωποι μεαφέρθηκαν στο νοσοκομείο μεταξύ των οποίων και η ίδια η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η κυρία Νέστορα πρόκειται να εξεταστεί σε λίγη ώρα από ιατροδικαστή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταγράψει τα εγκαύματά της. Η πολιτεύτρια της ΝΔ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκαύματα στον λαιμό.
Εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ο πατέρας της Αφροδίτης Νέστορα
Η 72χρονη μητέρα της, Βάγια, κατέληξε έπειτα από λίγες ώρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εγκαύματα στα πόδια, το σώμα και το πρόσωπο. Αντιθέτως, ανέπαφη ήταν η πλάτη και τα ρούχα της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ως αιτία θανάτου της 72χρονης, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που υπογράφει η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης Αποστολία Ακριβούση, αναφέρονται οι «εγκαυματικές κακώσεις κατ’ επιφάνεια και άμα εν τω βαθύ ιστών και κοινών οργάνων εκ ωστικού κύματος δίκην θερμικού στροβίλου». Με απλά λόγια, η άτυχη Βάγια Νέστορα δέχθηκε μεγάλης έκτασης και έντασης φωτιά από τα πόδια προς το πρόσωπο που της προκάλεσε εκτεταμένα εγκαύματα.
Χθες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του iefimerida.gr εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο πατέρας της πολιτεύτριας, Παναγιώτης Νέστορας, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Ο κ. Νέστορας που έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο μέσα σε λίγες ώρες μετά το τριπλό τρομοκρατικό χτύπημα, έφερε κάποια ανεπαίσθητα εγκαύματα στο αφτί και τα άκρα.