Νίκος Γαλανός: Συντετριμμένη η τελευταία του σύντροφος στην κηδεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Νίκος Γαλανός: Συντετριμμένη η τελευταία του σύντροφος στην κηδεία [εικόνες]

H Ελενα Σαγανά στο τελευταίο αντίο στον Νίκο Γαλανό
H Έλενα Σαγανά στο τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Γαλανό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Γαλανό λένε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ηθοποιού, στο κοιμητήριο Παπάγου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και αιώνιος ζεν πρεμιέ άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, 19 Μαΐου, σε ηλικία 79 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Γαλανός άφησε πίσω του πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή, είτε μέσω του κινηματογράφου, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, είτε μέσω του θεάτρου, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδυόταν επί 3,5 σεζόν τον «Ισίδωρο Βρεττάκο».

Νίκος Γαλανός: Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού στο τελευταίο «αντίο»

Σήμερα στις 12:00 τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Γαλανού θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, ενώ επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού, αντί στεφάνων, είναι να γίνουν δωρεές στη μνήμη του, για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι συνάδελφοί του από την τελευταία του τηλεοπτική συνεργασία τη «Γη της Ελιάς», και φυσικά η τελευταία του σύντροφος Έλενα Σαγανά, συντετριμμένοι έφθασαν από νωρίς στην εκκλησία για το «αντίο» στον ηθοποιό.

Η Έλενα Σαγανά, τελευταία σύντροφος του ηθοποιού
Η Έλενα Σαγανά, τελευταία σύντροφος του ηθοποιού
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Εβελίνα Δασκαλή, συντετριμμένη, αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό
Η Εβελίνα Δασκαλή, συντετριμμένη, αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Κάτια Δανδουλάκη στον αποχαιρετισμό με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο
Η Κάτια Δανδουλάκη στον αποχαιρετισμό με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Φωτογραφία: iefimerida.gr

Η σορός του αείμνηστου ηθοποιού έφτασε στο κοιμητήριο Παπάγου λίγο μετά τις 10, ενώ λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησαν να φτάνουν στο σημείο και όσοι θέλησαν να βρεθούν κοντά του στο τελευταίο «αντίο», μεταξύ αυτών και πλήθος συναδέλφων του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ό,τι είχαμε να πούμε για τον Νίκο, το έχουμε στην ψυχή μας», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ευχαριστώντας την παραγωγή της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που σταμάτησε τα γυρίσματα προκειμένου οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Νίκου Γαλανού να μπορέσουν να του πουν το τελευταίο «αντίο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Γαλανός Ηθοποιός θάνατος κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ