Λύγισε στον αέρα ο Χρήστος Χολίδης: «Λένε ότι ο Θεός στέλνει στους δυνατούς προβλήματα, με εμένα το παράκανε» - iefimerida.gr

Λύγισε στον αέρα ο Χρήστος Χολίδης: «Λένε ότι ο Θεός στέλνει στους δυνατούς προβλήματα, με εμένα το παράκανε»

Ο Χρήστος Χολίδης εμφανώς συγκινημένος
Ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης εμφανώς συγκινημένος / Φωτογραφία: Βίντεο Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα μετά από την προβολή ενός βίντεο για τη ζωή του.

  • Ο Χρήστος Χολίδης περιέγραψε τη μεγάλη ψυχολογική πίεση που βίωσε από τον Φεβρουάριο, προσπαθώντας να διαχειριστεί ταυτόχρονα την ασθένεια του πατέρα του, την εγκυμοσύνη της συζύγου του και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως τραγουδιστής.
  • Αποκάλυψε ότι η δημόσια ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του έγινε μετά από προτροπή συνεργάτη του, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να αποφύγει την επώδυνη διαδικασία να επαναλαμβάνει την είδηση σε τηλεφωνήματα.
  • Κατά τη διάρκεια της προβολής της ανάρτησής του στην εκπομπή, ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, δακρύζοντας και εκφράζοντας την έκπληξή του για την απρόσμενη συναισθηματική φόρτιση που βίωσε ζωντανά.
  • Θυμήθηκε την ημέρα της πρεμιέρας του στη Θεσσαλονίκη, όταν αναγκάστηκε να τραγουδήσει και να χαμογελά ενώ το πρωί ο πατέρας του είχε εισαχθεί στην εντατική, βιώνοντας για πρώτη φορά τον ήχο του κλάματός του.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο τραγουδιστής προσπάθησε να μιλήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερνε και έμεινε να σκουπίζει τα δάκρυά του από το πρόσωπό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξομολογήθηκε συνέβησαν πολλά μαζί, καθώς πέρα από την εισαγωγή του πατέρα του στο νοσοκομείο και τον θάνατό του, έπρεπε να είναι δυνατός για τη σύζυγό του που ήταν έγκυος.

Χρήστος Χολίδης: «Έπαιζα θέατρο σε όλους αυτούς και δεν είμαι ηθοποιός»

Ο γνωστός ερμηνευτής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» και περιέγραψε πως τους τελευταίους μήνες πιέστηκε σε ψυχολογικό επίπεδο με θέματα που αφορούσαν την οικογένειά του: «Απλά τον τελευταίο καιρό έχω περάσει πολύ δύσκολα. Δηλαδή, από τον Φεβρουάριο. Καμιά φορά λένε ότι ο Θεός στέλνει στους δυνατούς προβλήματα για να τα λύνουν... Δεν ξέρω, κάπως έτσι το λένε. Με εμένα λίγο το παράκανε.

Γιατί την ίδια εποχή που πέρναγα αυτό, έπρεπε να τραγουδάω, έπρεπε να διαχειριστώ μία έγκυο γυναίκα στον μήνα της και τους γονείς μου, τη μητέρα μου και τις αδελφές μου που ήταν στα κάγκελα κι εγώ έπαιζα θέατρο σε όλους αυτούς και δεν είμαι ηθοποιός. Ήταν πολύ δύσκολο. Ευτυχώς έκανα τα πράγματα όπως ήθελα να τα κάνω, αργότερα, γιατί μας έλεγε από πριν πώς θέλει να τον θάψουν και όλα αυτά. Και τα έκανα όπως ήθελε».

Δείτε το βίντεο 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε για να αποχαιρετίσει δημόσια τον πατέρα του, σημειώνοντας πως ήταν ένας τρόπος να ενημερώσει τον κόσμο: «Δεν είμαι παιδί του Instagram και του TikTok και επειδή με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν πώς πάει, γιατί ο μπαμπάς ήταν τρεις μήνες στην εντατική... έπρεπε συνέχεια να επαναλαμβάνω ότι "έφυγε". Και κάποιος από την εταιρεία μου λέει "πρέπει να ανεβάσεις κάτι, να το μάθει ο κόσμος, να σταματήσει να επαναλαμβάνεται αυτός ο πόνος". Και έκανα αυτό...».

«Με έχετε τσακίσει... Τι γίνεται;»

Ο Χρήστος Χολίδης, την ώρα που η ανάρτηση έπαιζε στην οθόνη, δεν σταμάτησε να δακρύζει, με τον ίδιο να λέει αμέσως μετά: «Για άλλο λόγο ήρθα... Με έχετε τσακίσει... Τι γίνεται;».

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής άκουσε για πρώτη φορά το κλάμα του στα 47 του: «Έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και το πρωί είχε μπει ο πατέρας μου στην εντατική κι εγώ το βράδυ έπρεπε να χαμογελάω και να τραγουδάω. Ίσως είναι από τις φορές που γέλασα τόσο πολύ επιτηδευμένα, για να μην καταλάβει κάποιος ότι έχω πάθει τέτοιο πράγμα. Γιατί δεν είχα κάποια απώλεια, δεν το είχα ζήσει ποτέ. Σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα, άκουσα τον ήχο του κλάματός μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Χολίδης κλάμα Θεός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ