Ένα από τα φορέματα της Λόρεν Σάντσεζ φέρεται να εκλάπη λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της, που πραγματοποιήθηκε κατά τους τριήμερους εορτασμούς στη Βενετία το Σαββατοκύριακο.
Η 55χρονη νύφη είχε συνολικά 27 φορέματα στη διάθεσή της για την ξεχωριστή της ημέρα, και αποκαλύφθηκε ότι ένα από αυτά θεωρείται πως εκλάπη, αφού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.
Τι συνέβη με το κλεμμένο φόρεμα της Λόρεν Σάντσεζ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, ένα από τα φορέματα της νύφης παραμένει άφαντο από την ημέρα της γαμήλιας τελετής, ωστόσο δεν είναι γνωστό σε ποιον οίκο μόδας ανήκε και ποιο είναι.
Μια άγνωστη γυναίκα, η οποία ήταν κομψά ντυμένη, φέρεται να πέρασε από τους φρουρούς ασφαλείας χωρίς να έχει πρόσκληση.
Αν και τη συνόδευσαν ευγενικά εκτός χώρου, τα προσωπικά της στοιχεία δεν καταγράφηκαν ποτέ, και θεωρείται ότι αυτή ήταν που πήρε το φόρεμα.

Το φόρεμα που πήρε φωτιά
Την ίδια στιγμή, το αγνοούμενο φόρεμα δεν ήταν το μόνο απρόοπτο. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ένα Dolce & Gabbana φόρεμα φούντωσε από φωτιά.
Ευτυχώς, δεν επρόκειτο για το εντυπωσιακό νυφικό που φορούσε η Λόρεν κατά την ανταλλαγή των όρκων της.

Ένα ιστορικό φόρεμα του οίκου, το οποίο φορούσε είτε η κυρία Μπέζος είτε πιθανώς η Ιβάνκα Τραμπ, σκίστηκε και πήρε φωτιά. Το περιστατικό συνέβη σε ιδιωτικό, υπερπροστατευμένο χώρο, ο οποίος φυλασσόταν από πρώην πεζοναύτες και εταιρεία ασφαλείας.

Η Λόρεν αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζεφ την παρακαλούσε να τη δει με το νυφικό, όμως, όπως ορίζει η παράδοση, του εξήγησε ότι δεν επρόκειτο να του το δείξει πριν από τη μεγάλη ημέρα.
