Αντιμέτωπη με ένα απρόοπτο που τη λαχτάρισε ήρθε η Ιωάννα Τούνη, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο για την καθιερωμένη της προπόνηση.
Η δημοφιλής influencer βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 3 Ιουλίου, στο γυμναστήριο, με την ίδια να μοιράζεται σειρά από σχετικά stories με τους followers της, καταγράφοντας στιγμές από την προπόνησή της.
Κάποια στιγμή, ωστόσο, και ενώ η ίδια έκανε κοιλιακούς, ένα φίδι έπεσε από την οροφή του γυμναστηρίου και προσγειώθηκε δίπλα της, με αποτέλεσμα να την τρομάξει.
Ιωάννα Τούνη: «Εκεί που έκανα κοιλιακούς, έπεσε από την οροφή ένα φίδι δίπλα μου»
«Εκεί που έκανα κοιλιακούς, έπεσε από την οροφή ένα φίδι δίπλα μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ρωτώντας, παράλληλα, τους fans της αν εκείνοι θα πήγαιναν ξανά για προπόνηση, μετά το προαναφερθέν περιστατικό.
Στο σχετικό clip, η Ιωάννα Τούνη καταγράφει τις προσπάθειες ενός νεαρού άνδρα να πιάσει το φίδι με μία πετσέτα, με την ίδια να ακούγεται να λέει: «Παιδιά, εντάξει, εγώ δεν έρχομαι ξανά γυμναστήριο!».
«Τι κάνει ο άλλος; Τι είσαι, ο Ηρακλής είσαι ρε Γιάννη;», ρώτησε η ίδια στη συνέχεια τον νεαρό άνδρα που προσπαθούσε να πιάσει το φίδι για να το απομακρύνει από τον χώρο.