Παλαιότερα η Ιωάννα Τούνη έπαιρνε πολύ σοβαρά τα αρνητικά σχόλια από ακολούθους της στα social media, ωστόσο σε πρόσφατο μήνυμα αποφάσισε να αλλάξει στάση.
Τη στιγμή που βρίσκεται σε ταξίδι στο Μπαλί μαζί με τις συνεργάτιδές της, η γνωστή influencer έδωσε μία ειρωνική απάντηση μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο TikTok.
Ανώνυμος χρήστης της ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι «για τα πανηγύρια», με την Ιωάννα Τούνη να μην αφήνει αναπάντητη την κακόβουλη κριτική, αλλά λειτουργώντας με πολύ πιο χαλαρή διάθεση.
Ιωάννα Τούνη: «Εγώ κλαίω γιατί…»
Στο βίντεο που δημοσίευσε η επιχειρηματίας προσποιείται ότι κλαίει πριν αρχίσει να ποζάρει, φορώντας ένα σέξι μαύρο σύνολο.
«Εγώ κλαίω γιατί ο user579324801 μου σχολίασε ότι είμαι για τα πανηγύρια, αλλά μετά κοιτάω το bank account μου και μου περνάει», έγραψε πάνω στο βίντεο.
Δείτε το βίντεο
Οι περιπέτειες στο Μπαλί
Μετά την άφιξή τους στο Μπαλί η ιωάννα Τούνη και οι συνεργάτιδές της είχαν μια περιπέτεια στην πρώτη τους έξοδο προκειμένου να διασκεδάζουν.
Όπως έγραψε η influencer «σε όλη την πτήση είχαμε μαζί μας ένα σκόρδο για να μην μας πιάνει το μάτι και όντως φτάσαμε όλα καλά και εμείς και οι βαλίτσες μας! Αλλά ξεχάσαμε να το πάρουμε στη βραδινή βόλτα μας...».
«Οπότε μας έχουν
"διώξει" ήδη από ένα εστιατόριο που καθίσαμε -γιατί δεν δέχονταν
κάρτα- και στο μαγαζί που βρήκαμε τώρα, ΜΟΛΙΣ έγινε διακοπή ρεύματος» γράφει η
Ιωάννα Τούνη.