Η διευθύντρια παιδικού σταθμού ζήτησε βοήθεια όταν βρήκε έναν «μικρό δεινόσαυρο» στην παιδική χαρά - iefimerida.gr

Η διευθύντρια παιδικού σταθμού ζήτησε βοήθεια όταν βρήκε έναν «μικρό δεινόσαυρο» στην παιδική χαρά

Νυχτοκόρακας
Ο... απρόσμενος επισκέπτης στον παιδικό σταθμό της Νέας Υόρκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας... απρόσμενος επισκέπτης έδωσε χαρά σε παιδικό σταθμό μιας εκκλησίας στην περιοχή του Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη.

Ενα άγριο νεαρό πουλί, βρέθηκε σε προαύλιο χώρο και δεν έλεγε να φύγει.

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, λόγω των μικρών παιδιών ανησύχησε μόλις είναι αυτόν τον κιτρινοστρεφή νυχτοκόρακα και κάλεσε τοπική διασώστρια άγριων ζώων για να δει πως θα το διαχειριστεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κιτρινοστεφής νυχτοκόρακας (yellow-crowned night heron), ένα μικρότερο είδος ερωδιού γνωστό για τα κοντά του πόδια, το μεγάλο κεφάλι και τα χαρακτηριστικά σχέδια στο πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο πουλί είχε μια ατίθαση φουντωτή τούφα φτερών στο κεφάλι, η οποία, σε συνδυασμό με το ράμφος και τον λαιμό του, θύμισε σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου έναν μικρό δεινόσαυρο της Ιουρασικής περιόδου.

«Τι γλυκός μικρός δεινόσαυρος!», σχολίασε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση της Στράχερ στο TikTok.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς βρέθηκε το πουλί στον παιδικό σταθμό

Η διασώστρια υπέθεσε ότι το πουλί είχε μόλις εγκαταλείψει τη φωλιά του και κατά λάθος είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή

«Δεν υπήρχε απολύτως καμία σκιά, κανένα σημείο όπου θα μπορούσε να κρυφτεί ή να αισθανθεί ασφαλές, ενώ βρισκόταν πάνω σε μια επιφάνεια που ζεσταίνεται υπερβολικά τις ζεστές, ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες — και εκείνη η μέρα ήταν ακριβώς τέτοια», δήλωσε στο The Dodo.

«Επιπλέον, δεν υπήρχε καμία πηγή νερού. Κινδύνευε να υπερθερμανθεί και να αφυδατωθεί, ακόμη κι αν οι γονείς του συνέχιζαν να το φροντίζουν στο έδαφος».

Η διασώστρια αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση ήταν το νεαρό ερωδιό να παραμείνει κοντά στους γονείς του, αλλά σε ένα πιο δροσερό, χορταριασμένο σημείο πέρα από τον περιφραγμένο χώρο της παιδικής χαράς, όπου υπήρχαν θάμνοι και μεγαλύτερη ασφάλεια. Το σήκωσε προσεκτικά και το τοποθέτησε στο φρέσκο γρασίδι, απ' όπου εκείνο έτρεξε χαρούμενο πίσω στους θάμνους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, όταν η Στράχερ επικοινώνησε ξανά με το προσωπικό του παιδικού σταθμού, χάρηκε μαθαίνοντας ότι το νεαρό πουλί είχε επανενωθεί με τους γονείς του και πλέον πετούσε μόνο του από και προς την περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδικός σταθμός πτηνό Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ