Γεράσιμος Μιχελής: Το Mega αποχαιρετά τον κακό του «Παρά Πέντε» -Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης - iefimerida.gr

Γεράσιμος Μιχελής: Το Mega αποχαιρετά τον κακό του «Παρά Πέντε» -Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το αντίο του Mega στον Γεράσιμο Μιχελή
Το «αντίο» του Mega στον Γεράσιμο Μιχελή / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο κακός του «Παρά Πέντε», πέθανε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Πλήθος συνεργατών τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, μεταξύ των οποίων και ο Πατρίκιος Κωστής, το «ταίρι» του στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «αντίο» του Mega πριν προβληθεί το αποψινό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Όσον αφορά το Mega, δεν ξέχασε να αποχαιρετήσει τον ηθοποιό ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία κάρτα που έγραφε «Αντίο Γεράσιμε», η οποία προβλήθηκε και πριν από το αποψινό επεισόδιο του «Παρά Πέντε».

Η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κοινοποίησε την ίδια κάρτα στο Facebook, χωρίς να γράψει κάτι παραπάνω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία τους στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά του Mega έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Γεράσιμο Μιχελή, παρά την πλούσια καριέρα που είχε στον χώρο του θεάτρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ