Δημήτρης Πιατάς: «Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρετε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη» - iefimerida.gr

Δημήτρης Πιατάς: «Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρετε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Δημήτρης Πιατάς
Ο Δημήτρης Πιατάς /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Δημήτρης Πιατάς, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κίνηση που έκανε τότε σε σίριαλ για εκείνον η αείμνηστη ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Καλημέρα είπαμε;», ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έκανε τηλεόραση παρά μόνο μια φορά και σ’ αυτήν έκανα τον μπαμπά της. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρετε. Με συμπαθούσε τόσο πολύ και, ενώ στο έργο δεν υπήρχε γραμμένο, διεκδίκησε να υπάρχω σε κάθε επεισόδιο της σειράς».

«Υπάρχω σε κάθε επεισόδιο, το οποίο ήταν απαίτηση της Αλίκης και ήταν τα πιο καλά και εύκολα χρήματα που πήρα στην καριέρα μου. Η γνωριμία μας είχε σχέση με το ότι ήμουν πια ένας ηθοποιός γνωστός και πολύ φίλος του Βλάσση Μπονάτσου. Χαίρομαι πάρα πολύ που την γνώρισα γιατί τουλάχιστον η Αλίκη ήταν αυθεντική σταρ, όχι αυτό που υπάρχει σήμερα», συνέχισε ο Δημήτρης Πιατάς.

«Αυτοπαγιδεύτηκε η Αλίκη στην καριέρα της. Το πέτυχε βέβαια αλλά παράλληλα έχασε τη δυνατότητα να κάνει παραπάνω πράγματα. Δεν ήταν απελευθερωμένη σαν καλλιτέχνης», πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Πιατάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ