Ιδιαίτερη μέρα ήταν η Δευτέρα για την Ελένη Μενεγάκη καθώς ο γιος της Αγγελος είχε τα γενέθλιά του.
Και μπορεί ο Αγγελός Λάτσιος να έσβησε πριν από περίπου ένα μήνα τούρτα μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Μισόκαλο, όμως ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είχε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα και έκλεισε τα 18.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα δεν μπορεί να πιστέψει πως πέρασαν τα χρόνια και ο πρωτότοκός της μεγάλωσε! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία έχοντας αγκαλιά τον Αγγελο αλλά και όταν ήταν μικρός.
«Μα ποτέ πέρασαν 18 χρόνια; Σε αγαπάμε ως τον ουρανό και πάλι πίσω ! #eleni #motherandson @aggelos_latsios #18».
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:
Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με τον μοναχογιό της:


- Live οι ειδήσεις
- Γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος δεν παντρεύτηκε την Καμίλα, την κράτησε ερωμένη και επέλεξε την Νταϊάνα
- Αυτό το τραγούδι μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες αναζητήσεις στο Shazaam -Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι
- Η ιστορία του διάσημου γιατρού που άφησε έγκυες δεκάδες, ανυποψίαστες γυναίκες – Μπορεί να έχει εκατοντάδες παιδιά [εικόνες & βίντεο]
- Οι ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης που πρέπει να αποφύγετε [εικόνες]
- The Voice: Η νεαρή από τη Ρωσία που ξετρέλανε Ρουβά, Μουζουράκη -«Ελιόνα, έλιωνα όσο τραγουδούσες»