Viral σύζυγος: Βρήκε τη λύση για να είναι δίπλα στη γυναίκα του που γεννάει, ενώ δεν επιτρέπεται να μπει στο μαιευτήριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral σύζυγος: Βρήκε τη λύση για να είναι δίπλα στη γυναίκα του που γεννάει, ενώ δεν επιτρέπεται να μπει στο μαιευτήριο [εικόνες]

Πατέρας δίνει ραντεβού έξω από το νοσοκομείο στην έγκυο σύζυγό του
Ο Μπομπ Κόνλιν έξω από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η σύζυγός του/Φωτογραφία: Facebook/BobConlin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας σύζυγος στις ΗΠΑ έγινε viral, όταν η έγκυος γυναίκα του αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη της, με τον ίδιο να διοργανώνει νυχτερινά ραντεβού έξω από το παράθυρό της.

Όταν η Σόνα Μόλερ εισήχθη σε νοσοκομείο του Ιλλινόις στις 13 Απριλίου στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγός της Ρόμπερτ (Μπομπ) Κόνλιν, δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί της λόγω των περιορισμών για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Κλαίγαμε και οι δύο και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε η Σόνα να το περάσει όλο αυτό χωρίς εμένα δίπλα της» δήλωσε ο 45χρονος σύζυγός. «Ήταν πραγματικά λυπηρό και τρομακτικό, αλλά εστιάσαμε στο μωρό και προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε δεδομένης της κατάστασης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
H έγκυος σύζυγός του στο παράθυρό του δωματίου της
H έγκυος σύζυγός του στο παράθυρό του δωματίου της

Τα νυχτερινά ραντεβού έξω από το δωμάτιο της έγκυου συζύγου του

Έτσι, λοιπόν, ο Κόνλιν παρόλο που δεν μπορούσε να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην έγκυο σύζυγό του, έγινε δημιουργικός και άρχισε να οργανώνει ραντεβού έξω από το παράθυρο του δωματίου της στο ιατρικό κέντρο AMITA Health Adventist, του Χινσντέιλ ως έναν τρόπο να διατηρήσει μια αίσθηση κανονικότητας κατά την διάρκεια της αβέβαιης αυτής, περιόδου. Καθισμένο σε μια σπαστή καρέκλα δίπλα σε ένα τραπέζι διακοσμημένο με λουλούδια και κεριά, ο σύζυγος ξεκίνησε να κάνει FaceTime με την έγκυο γυναίκα του, ενώ και οι δυο τους απολάμβαναν το φαγητό από τα αγαπημένα τους εστιατόρια (είχε ζητήσει να γίνει delivery και στο δωμάτιό της) και κρατώντας πινακίδες που έγραφαν «Είσαι όμορφη» και «Σ’ αγαπώ». Κρατούσε επίσης, μια εικόνα με ζωγραφιές δέντρων που έλεγε «Προστατέψτε το δάσος μας (Φόρεστ) γιατί τον αγέννητο γιο τους θα τον ονομάσουν Φόρεστ.

Κάθε βράδυ ο Μπομπ δίνει ραντεβού στην σύζυγό του, έξω από το νοσοκομείο
Κάθε βράδυ ο Μπομπ δίνει ραντεβού στην σύζυγό του, έξω από το νοσοκομείο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι είναι μια μικρή ένδειξη κανονικότητας» εξήγησε ο σύζυγος. «Ζητάμε συνεχώς ο ένας από τον άλλον σε ραντεβού και την πρώτη φορά που ήρθα στο νοσοκομείο, της ζήτησα το ίδιο πράγμα: ‘Θέλεις να βγούμε ραντεβού;’». «Είναι τόσο υποστηρικτικός» λέει η έγκυος σύζυγος.

Η Μόλερ, που εργάζεται ως καθηγήτρια σε γυμνάσιο, στις 23 εβδομάδες της κύησης, δυστυχώς της έσπασαν τα νερά, με αποτέλεσμα, αφού έμεινε για μερικές ημέρες στο κρεβάτι του σπιτιού της, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ο πρόωρος τοκετός, κάτι που θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την υγεία του αγέννητου παιδιού της, τελικά πήγε στο νοσοκομείο στις 13 Απριλίου. Από τότε βρίσκεται στο κρεβάτι, αλλά χωρίς τον σύζυγό της, Αρνούμενος να μην μπορεί να δει την έγκυο σύζυγό του, ο Κόνλιν άρχισε να την καλεί μέσω Face Time και Zoom, προτού ξεκινήσει τα «ραντεβού». Η αντίδραση της γυναίκας του στο πρώτο ραντεβού; «Έχασα την αναπνοή μου» λέει.

Κάποια από τα μηνύματα που έχει γράψει ο σύζυγος για την έγκυο γυναίκα του
Κάποια από τα μηνύματα που έχει γράψει ο σύζυγος για την έγκυο γυναίκα του
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι και baby shower για την έγκυο Μόλερ, οργάνωσαν οι νοσοκόμες

Εκτός όμως από την γλυκιά έκπληξη του συζύγου της, η Μόλερ έλαβε επίσης ένα πάρτι έκπληξη για το αγέννητο μωρό της από τις νοσοκόμες στο ιατρικό κέντρο που φιλοξενείται, αφου το baby shower της ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: «Αυτές οι νοσοκόμες στο Ιατρικό κέντρο είναι άγγελοι. Οι φύλακες άγγελοι και των τριών μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με την φροντίδα και την συμπόνια που λάβαμε. Αυτό το κάνει πολύ πιο εύκολο».

Στιγμιότυπο από το baby shower που οργάνωσαν οι νοσοκόμες με θέμα το... δάσος
Στιγμιότυπο από το baby shower που οργάνωσαν οι νοσοκόμες με θέμα το... δάσος

Όταν τελικά έρθει η ώρα να γεννηθεί το μωρό, ο Κόνλιν θα μπορέσει να παραβρεθεί στον τοκετό. Μάλιστα, ο μελλοντικός πατέρας έχει ήδη ετοιμάσει την βαλίτσα της γέννας και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με την σύζυγό του καθώς και να γνωρίσει τον νέο του γιο. Την ίδια ώρα, έχει δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe για το ζευγάρι από την μαία τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους ιατρικούς λογαριασμούς της μακράς παραμονής της Μόλερ στο νοσοκομείο και την αναμενόμενη παραμονή του γιου τους όταν γεννηθεί.

«Ως ζευγάρι στα 40 τους, είχαν προσπαθήσει πάνω από έναν χρόνο για το μωρό αυτό» έγραψε η μαία τους. «Όταν ανακάλυψαν ότι έμεινε τελικά έγκυος, ήταν πολύ χαρούμενοι αλλά και λίγο φοβισμένοι. Αν γνωρίσετε προσωπικά την Σόνα και τον Μπομπ, θα καταλάβετε πόσο αγαπιούνται. Είναι ευγνώμονες για οποιαδήποτε υποστήριξη που θα μπορούσατε να παράσχετε στην οικογένειά τους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Facebook/Bob Conlin

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ