fbpx Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος καρφώνει το MasterChef -Και εξηγεί τι συμβαίνει | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
Ο ΠΡΩΗΝ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος καρφώνει το MasterChef -Και εξηγεί τι συμβαίνει

Η απάντηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το MasterChef!
25|05|2020 | 07:59
Δημήτρης Σκαρμούτσος/Φωτογραφία: NDP

Σκληρή κριτική έκανε προς το MasterChef 4 ο πρώην κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Dot» στον ΣΚΑΪ και δεν φοβήθηκε να εκφράσει την άποψή του σχετικά με το νέο MasterChef. Μίλησε για την είσοδό του στην τηλεόραση και δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τωρινή παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής.

Σκαρμούτσος: «Με βοήθησε πολύ η τηλεόραση»

«Στην τηλεόραση βγήκα σε μεγάλη ηλικία, στα 40 μου, ήμουν συνειδητοποιημένος. Η τηλεόραση με βοήθησε οικονομικά απίστευτα, το λέω και το παραδέχομαι, ήμουν φτωχαδάκι πριν κάνω τηλεόραση. Είχα ένα καλό μισθό και τώρα ζω άνετα. Η τηλεόραση μου έδωσε άλλο πράγμα, διαφήμιση, πολλές επιλογές, περισσότερα εστιατόρια, ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω, ελευθερία να απορρίψω πράγματα, που παλιά δεν μπορούσα να το κάνω. Με βοήθησε πάρα πολύ η τηλεόραση», τόνισε αρχικά.

Σκαρμούτσος: «Το δικό μας Masterchef ήταν πιο... ρομαντικό»

Στη συνέχεια, είπε για το MasterChef: «Τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά όταν εμείς ξεκινήσαμε το MasterChef. Ήταν βέβαια και το κανάλι, το MEGA, ένα μεγάλο κανάλι, που δεν υπήρχε ριάλιτι. Οι άνθρωποι που κινούσαν τα νήματα πίσω από τις κάμερες ήταν πάρα πολύ αντικειμενικοί, ήθελαν να βγει μια πολύ όμορφη εκπομπή. Για μένα ήταν το ρομαντικό MasterChef. Το τωρινό έχει μεταλλαχτεί.

Ήμασταν η δεύτερη χώρα στον κόσμο που κάναμε MasterChef. Πρώτη ήταν η Αυστραλία και εμείς ήμασταν η δεύτερη και μετά η Γαλλία. Μετά την Αυστραλία το πήραμε εμείς, το κάναμε επιτυχία και μετά ερχόντουσαν χώρες από όλον τον κόσμο να δουν το δικό μας. Στεναχωριέμαι, γιατί ήταν ένα άλλο πράγμα εκείνο το MasterChef.

Όλα αυτά που γίνονται τώρα, τότε δεν γινόντουσαν. Δεν καλλιεργούσε καβγάδες τότε η παραγωγή. Και να γινόντουσαν, σβήνονταν αμέσως. Πρέπει να καλλιεργήσεις κάτι, να το συντηρήσεις για να εκτιναχθεί. Τηλεόραση κάνουμε! Το ζυμάρι για να φουσκώσει θέλει και μαγιά, άρα επιλέγεις τη μαγιά, δηλαδή τους παίκτες, τους βάζεις στο… ζυμάρι και το αφήνεις να φουσκώσει».

ΣΧΟΛΙΑ