ΗΠΑ: Κρατούμενος σαρώνει στο Tik Tok με σόου μαγειρικής –Με δικά του πιάτα κυρίως μεξικάνικης κουζίνας [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Κρατούμενος σαρώνει στο Tik Tok με σόου μαγειρικής –Με δικά του πιάτα κυρίως μεξικάνικης κουζίνας [βίντεο]

tik tok κρατούμενος μαγειρεύει στο κελί του στη φυλακή
Μαγεύει το Tik Tok o «σεφ» κρατούμενος από τις ΗΠΑ / Φωτογραφία: Tik Tok
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα επιτυχημένο σόου μαγειρικής που σαρώνει στο Tik Tok ξεκίνησε ένας κρατούμενος σε αμερικανική φυλακή, χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο γκριλ που κατασκεύασε χρησιμοποιώντας το σιδερένιο κρεβάτι του και μια μεταλλική πλάκα από έναν κατεστραμμένο φούρνο!

Ο Τζέρον Κομπς εκτίει ποινή κάθειρξης 70 ετών για φόνο που διέπραξε όταν ήταν 18 ετών, αλλά σε αντίθεση με άλλους κρατουμένους που μηχανεύονται αδιανόητους τρόπους για να ξεφύγουν από τη φυλακή σε καιρούς κορωνοϊού, ο ηλικίας 31 ετών σήμερα άνδρας περνά το χρόνο του πίσω από τα κάγκελα αναρτώντας βίντεο μαγειρικής στο κανάλι του @blockboyjmomey στο Tik Tok, που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής πάνω από 1,3 εκατ. likes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αναγκάζεται να χρησιμοποιεί μόνον προσυσκευασμένα τρόφιμα για να δημιουργήσει τα πιάτα του, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μπουρίτο, τάκος και μπέργκερ.

Όπως είπε ο κρατούμενος από το Παραμάουντ της Καλιφόρνια στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, πήρε την ιδέα να αρχίσει να μαγειρεύει τα γεύματά του επειδή είχε απογοητευτεί από το φαγητό που σερβίρουν στην καντίνα της φυλακής. «Αποφάσισα να μαγειρεύω επειδή είναι καλύτερα τα γεύματα αυτά, από εκείνα που μας σερβίρουν. Μας δίνουν πακέτα τροφίμων από την καντίνα, απ’ όπου και παραγγέλνω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εχω πάθος με τη μαγειρική, στη φυλακή έμαθα όσα ξέρω»

Ο Κομπς έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής μέσα στη φυλακή και μαγειρεύει γεύματα για τον συγκρατούμενό του και άλλους φίλους του στο σωφρονιστικό κατάστημα. «Μαγειρεύω μπουρίτος, τάκος, κεσαντίγιας, μπέργκερ, τοστάδας και μπέικον μεταξύ άλλων, αλλά τα μπουρίτος είναι τα αγαπημένα μου, επειδή τα παρασκευάζω πολύ καιρό», είπε. «Μαγειρεύω για τον συγκρατούμενό μου στο κελί και άλλους κρατουμένους φίλους μου σε ειδικές περιστάσεις. Έχω πάθος με τη μαγειρική. Βρίσκομαι από 18 ετών στη φυλακή κι εδώ έμαθα αυτά που ξέρω».

Ο 31χρονος κρατούμενος δυσκολεύεται να βρει όλα τα συστατικά που χρειάζεται και μερικές φορές συνεργάζεται με άλλους κρατουμένους για να τα εξασφαλίσει. «Κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο με αυτά που έχω στη διάθεσή μου κι όταν μου λείπουν κάποια συστατικά τα παίρνω από φίλους. Βάζουμε όλοι μαζί τα τρόφιμά μας και έτσι μαγειρεύω», λέει.

Ο Κομπς αποκάλυψε ότι δεν περίμενε να σημειώσει τέτοια επιτυχία στο Tik Tok, για το οποίο παραληρεί η γενιά Gen Z και να βλέπουν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι το σώου μαγειρικής του, αλλά είναι ευχαριστημένος που μπορεί να εκπαιδεύσει τόσο κόσμο για τη ζωή των κρατουμένων στις φυλακές. «Δεν θέλω να μας αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι υποτιμητικά για λάθη που διαπράξαμε στο παρελθόν, αλλά να δουν ότι η φυλακή είναι διαφορετική για κάποιους από μας. Ορισμένοι νομίζω ότι εδώ κυριαρχεί η βία απ’ αυτά που ακούνε και βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα που αγνοούν. Χαίρομαι που είμαι σε θέση να τους διαφωτίσω για κάποια απ’ αυτά που συμβαίνουν πίσω απ’ αυτούς τους τοίχους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ