Αγγελούδης στη βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Την επόμενη φορά, φέρτε μας το κύπελλο» - iefimerida.gr

Αγγελούδης στη βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Την επόμενη φορά, φέρτε μας το κύπελλο»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτούνται από τους φίλους της ομάδας παρά την αποτυχία να σηκώσουν το FIBA Europe Cup
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτούνται από τους φίλους της ομάδας παρά την αποτυχία να σηκώσουν το FIBA Europe Cup / Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη επιτυχία να φτάσουν στον φετινό τελικό του FIBA Europe Cup.

«Την επόμενη φορά, σας παρακαλώ, φέρτε μας το Κύπελλο», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, απευθυνόμενος προς τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι. «Θα πάω να το κλέψω», είπε αστειευόμενος ο Ιταλός κόουτς, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή μελών της διοίκησης του Δικεφάλου, της τεχνικής ηγεσίας, των καλαθοσφαιριστών αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών της ομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοτική αρχή τίμησε με πλακέτες και αναμνηστικά μετάλλια τη φιναλίστ ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που έφτασε στον τελικό κόντρα στην Μπιλμπάο και παρά τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι στο Παλατάκι, έχασε την «κούπα» καθώς δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά της πρώτης αναμέτρησης.

«Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα να φτάσετε σε έναν τελικό, να εκπροσωπήσετε επάξια την πόλη και συγχρόνως να κάνετε τη Θεσσαλονίκη γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Ο αθλητισμός είναι το ασφαλέστερο και ταχύτερο όχημα για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και γνωστές τις πολλές αρετές που έχει αυτή η πόλη. Μας δώσατε μια χαρά, δεν μένω στο ότι δεν πήρατε το κύπελλο, γιατί η συμμετοχή σας στον τελικό από μόνη της είναι μια μεγάλη διάκριση, μια μεγάλη νίκη. Και αυτό εμάς μας κάνει υπερήφανους», υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης, υποδεχόμενος τους «ασπρόμαυρους».

Ο δήμαρχος ήταν αυτός που βράβευσε και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αθανάσιο Χατζόπουλο, ο οποίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε τη διοίκηση του δήμου πως «πάντα θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη μας». «Εντός της θητείας μου», είπε ο κ. Αγγελούδης, με τον κ.Χατζόπουλο να συμπληρώνει: «Θα το παλέψουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα θέσαμε τον στόχο της εξυγίανσης και στη συνέχεια των αγωνιστικών επιτυχιών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Βασίλης Τριλυράκης, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να αναφέρει πως από τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ θα φέρει στη φανέλα του και τη λέξη «Θεσσαλονίκη».

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια από τα χέρια των αντιδημάρχων, ενώ με τη σειρά τους χάρισαν στον κ. Αγγελούδη μια φανέλα με το Νο19 και μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ