Ο Ολυμπιακός κινείται για αριστερό μπακ, και όπως αναφέρεται στην Πορτογαλία, ο Φρανσίσκο Μόουρα είναι στη λίστα.
Η πώληση του Φρανσίσκο Ορτέγκα στη Ρίβερ Πλέιτ θεωρείται οριστική και έτσι ο Ολυμπιακός κινείται για να τον αντικαταστήσει με κάποιον αριστερό μπακ που ιδανικά θα τον ανεβάσει επίπεδο.
Ένα όνομα που προκύπτει από την Πορτογαλία και έχει ενδιαφέρον, είναι αυτό του Φρανσίσκο Μόουρα. Του 26χρονου Πορτογάλου της Πόρτο, που πέρσι έκανε μια πλήρη σεζόν με τους «Δράκους», από τους οποίος αγοράστηκε έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ στη Φαμαλικάο το 2024.
Συγκεκριμένα, κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μοιράστηκε τη θέση με τον παλιό στόχο του Ολυμπιακού, Ζαϊντού.
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι γράφουν στην Πορτογαλία για Μόουρα
Σην Ιβηρική προέκυψε ένα δημοσίευμα από τον Σεμπαστιάσο Σόουζα-Πίντο, που αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φρανσίσκο Μόουρα, της Πόρτο. Ο μπακ είναι ένας από τους παίκτες προς παρακολούθηση μέχρι το τέλος της περιόδου μεταγραφών και μπορεί να αποχωρήσει από τους μπλε και λευκούς. Κατάσταση προς παρακολούθηση.»
Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε πρόσφατα και με την περίπτωση του Σαλάχ-Εντίν, ο οποίος όμως δε βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.