Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 58-97: Με μάτι που γυαλίζει πάει ΟΑΚΑ για... το Final Four ενός θρυλικού ονείρου! [βίντεο] - iefimerida.gr

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 58-97: Με μάτι που γυαλίζει πάει ΟΑΚΑ για... το Final Four ενός θρυλικού ονείρου! [βίντεο]

Ο Άλεκ Πίτερς στον αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου
Ο Άλεκ Πίτερς στον αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΑΚΑΣ
Χρήστος Μπατάκας

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» στην έδρα του Κολοσσού με MVP τους Πίτερς και Χολ (58-97) και πλέον αφοσιώνεται στο Final Four της Αθήνας και την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει (χωρίς να πιάσει... τρελό ρυθμό) πως είναι το αφεντικό στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Χολ, Νιλικίνα Πίτερς (11 πόντοι για τον κάθε παίκτη), κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 27-55.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά χάρη στα πολύ καλά ποσοστά που είχε τόσο στα τρίποντα (54%) όσο και στα σουτ δύο πόντων (79%), με όλες τις επιλογές των παικτών του Μπαρτζώκα σε επίθεση και άμυνα να είναι πολύ σωστές και τον Κολοσσό Ρόδου να μη μπορεί να βρει εύκολα πόντους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ολυμπιακός πήρε «διπλό» στη Ρόδο και βλέπει... Φενέρ

Έχοντας στην άκρη του μυαλού του τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε για το Final Four της Αθήνας, ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν κατέβασε... ρυθμούς, αλλά ανέβασε την διαφορά στο +33 (34-67 στο 27'), με τον Γουόρντ να γίνεται και αυτός διψήφιος μαζί με τον Ντόρσει (από 10 πόντους στην παρούσα χρονική περίοδο) και τον Τζόουνς να θωρακίζει την ρακέτα των «ερυθρόλευκων».

Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά με 39-77, κάνοντας την τέταρτη περίοδο να είναι ουσιαστικά... μια τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να παίρνει την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Πίτερς με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ντόρσεϊ με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Χολ με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 14-28, 27-55, 39-77, 58-97

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ