Η Marca ανέφερε πως η Βαλένθια έχει αποφασίσει να μην επιτρέψει την είσοδο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εκείνος απάντησε με story στο Instagram.
Καλά κρατεί η αντιπαράθεση μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού AKTOR και εκείνης της Βαλένθια, που φούντωσε μετά το Game 2, για τη συμπεριφορά του στο οποίο τιμωρήθηκε από τη Euroleague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στην Αθήνα με τα «πράσινα» παράπονα για τη διαιτησία, ενώ σήμερα η Marca ανέφερε σε δημοσίευμά της πως δε θα επιτραπεί η είσοδος στη «Roig Arena» στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αυξημένη επιτήρηση για τον Γιαννακόπουλο
Το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι εργαζόμενοι που εργάζονται στις εισόδους του Roig Arena, ειδικά εκείνοι που βρίσκονται στην είσοδο VIP, στις πόρτες πρόσβασης στο VIP box ή στην περιοχή VIP , θα αυξήσουν την επιτήρηση για να αποτρέψουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από το να εισέλθει στο στάδιο σε περίπτωση που επιχειρήσει να μπει στον χώρο παρά την κύρωση».
«Βαλένθια... ερχόμαστε»
Λίγη ώρα αργότερα, ο «DPG» δημοσίευσε ένα story στο Instagram μέσω του οποίου κατά κάποιον τρόπο απαντά. Συγκεκριμένα έγραψε σε ρυθμούς συνθήματος: «Οε οε οε Βαλένθια ερχόμαστε… να σας ΜΠΟΥΜΠΙάσουμε»