Αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν: «Το σκορ είναι 29-5 και αναφέρομαι στις βολές» - iefimerida.gr

Αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν: «Το σκορ είναι 29-5 και αναφέρομαι στις βολές»

Ο Εργκίν Αταμάν κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR
Ο Εργκίν Αταμάν κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR / INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ

Έξαλλος αποχώρησε από την συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν, μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Στην διαφορά των βολών που εκτέλεσαν οι δύο ομάδες στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την λήξη του πρώτου τεhλικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR στην Basket League. Στην συνέχεια, ο Τούρκος τεχνικός αποχώρησε έξαλλος από την συνέντευξη τύπου, χτυπώντας με ένταση το χέρι του στο τραπέζι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR

«Γνωρίζετε ότι στην Τουρκία έχουμε πολλά σίριαλ. Τα βλέπουν και στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του αθλητισμού είναι σαν να βλέπουν ένα σίριαλ στους τελικούς. Το σκορ ήταν 29-5 και αναφέρομαι στις βολές. Αλλά για τα ελληνικά και σερβικά ΜΜΕ συνεχίστε να γράφετε ότι ο Αταμάν είναι ο χειρότερος προπονητής και ότι οι διαιτητές της Ελλάδας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη», είπε και χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο γραφείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ