Περίπου 20.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της «Allwyn Arena», με την βροχή να μην εμποδίζει τους «Ενωσίτες» να βρεθούν δίπλα στην πρωταθλήτρια.
Κοντά 20.000 «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι βρέθηκαν - παρά τη βροχή - στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ στην «Allwyn Arena», μία μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος!
Δείτε εικόνες και βίντεο από την ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ
Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο κατά τις 17:30, με τις θύρες να έχουν ήδη ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα. Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την ιαχή «Να'τοι, να'τοι οι πρωταθλητές» να τρυπάει... αυτιά!
Ακολούθησαν καπνογόνα, συνθήματα και αποθέωση στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους παίκτες να κάνουν τον γύρο του γηπέδου για να αποθεώσουν τους παίκτες!
Οι εικόνες ήταν απίστευτες, με 20.000 κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο, να παρακολουθεί όλη την προπόνηση, φωνάζοντας συνθήματα και... πανηγυρίζοντας τα γκολ που πετύχαιναν οι παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς στο... διπλό!
Δείτε φωτογραφίες: