Την ευκαιρία να δουν δωρεάν την «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου θα έχουν όσοι είναι φαλακροί και επιλέξουν κινηματογράφο στο Λος Άντζελες.
Βέβαια, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ταινία στο Culver Theater το βράδυ της Δευτέρας χωρίς να πληρώσουν, αλλά έχουν μαλλιά, έχουν τη δυνατότητα να τα... ξεφορτωθούν, καθώς θα μπορούν να ξυρίσουν το κεφάλι τους πριν μπουν στην αίθουσα.
«Είστε φαλακροί ή είστε διατεθειμένοι να ξυρίσετε το κεφάλι σας; Τη Δευτέρα, 20/10, επισκεφθείτε το Culver Theater για μια ΔΩΡΕΑΝ προ-προβολή της ταινίας ''Bugonia'' - το νέο φεβρουαριανό όνειρο της Focus Features από τον Γιώργο Λάνθιμο, με πρωταγωνιστές την Έμμα Στόουν και τον Τζέσε Φλέμονς», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του κινηματογράφου.
Θα υπάρχει κουρέας για να ξυρίσει κεφάλια θεατών -«Αυτό είναι αληθινό»
Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ένας κουρέας θα βρίσκεται στο χώρο από τις 18:00 για να ξυρίσει τα κεφάλια των θεατών που έχουν μαλλιά, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την προβολή στις 20:00.
«Αυτό είναι αληθινό. Και ναι, μέρος του θα κινηματογραφηθεί», διευκρινίζεται.
Με σειρά προτεραιότητας η διάθεση εισιτηρίων -Οι θεατές θα πρέπει να είναι άνω των 18
Αν και η προβολή είναι δωρεάν για όσους δεν έχουν μαλλιά, τα εισιτήρια διατίθενται με σειρά προτεραιότητας και απαιτείται κράτηση. Οι θεατές πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Η ιδιόμορφη απαίτηση είναι ένας φόρος τιμής στον χαρακτήρα της Έμμα Στόουν στην ταινία, η οποία υποδύεται μια φαλακρή διευθύντρια που καταλήγει να απαχθεί και να θεωρηθεί ύποπτη ως εξωγήινη.
Μαζί με τη Στόουν και τον Πλέμονς, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Έινταν Ντέλμπις, Σταύρος Χαλκιάς και Αλίσια Σίλβερστοουν.