Τσικνοπέμπτη με ντελίβερι: 5+1 εστιατόρια με εκλεκτά κρέατα, φημισμένα ψητά, άπαιχτες μπριζόλες | ΠΟΛΗ | iefimerida.gr

Τσικνοπέμπτη με ντελίβερι: 5+1 εστιατόρια με εκλεκτά κρέατα, φημισμένα ψητά, άπαιχτες μπριζόλες

Μπριζόλα με αλάτι
Τσικνοπέμπτη στο σπίτι!

Θυμηθείτε την πρώτη καραντίνα του Μαρτίου όπου λίγο από φόβο, λίγο γιατί είχαμε πάρει τις προμήθειές μας από το σουπερμάρκετ, χορτάσαμε την πείνα μας μαγειρεύοντας. Ωστόσο στις καραντίνες που ακολούθησαν, δειλά δειλά αρχίσαμε τα ντελίβερι στα αγαπημένα μας μαγαζιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλωστε το ντελίβερι την εποχή του κορωνοϊού στέκεται δίπλα μας, καταφέρνοντας μάλιστα να εξελιχθεί και σε μια μορφή ψυχαγωγίας, αφού με την εστίαση να παραμένει κλειστή τόσους μήνες η λίστα εμπλουτίστηκε και στο παιχνίδι μπήκαν και τα εστιατόρια εκείνα που δεν είχαν καν ντελίβερι πριν χτυπήσει η πανδημία.

Το ίδιο λοιπόν θα κάνουμε και την Τσικνοπέμπτη, την οποία καλούμαστε να γιορτάσουμε στην σπιτική εκδοχή της.

Η παράδοση θέλει ψητό κρέας, καπνό και τσίκνα. Και μπορεί τα δύο τελευταία να μην τα ζήσουμε στο μεγαλείο τους, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε ποιοτική κρεατοφαγία στην άνεση του σπιτιού μας κάνοντας ντελίβερι από τα παρακάτω αγαπημένα εστιατόρια.

Cookoovaya & Hoocut

Η πετυχημένη ομάδα των «4», Βαγγέλης Λιάκος, Σπύρος Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής μπορεί να κατέβασαν ρολά στο Base Grill και στο Τραβόλτα, διατηρούν όμως ανοιχτά το Hoocut για γκουρμέ σουβλάκια αλλά και την Cookoovaya προσφέροντας ένα premium μενού «διαφορετικών ταχυτήτων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πρώτο θα βρείτε το πατροπαράδοτο σουβλάκι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε αλλά στην πιο δυνατή εκδοχή του. Νόστιμο, ισορροπημένο, ακέραιο από την πρώτη ως την τελευταία μπουκιά.

Στο δεύτερο θα βρείτε αγαπημένα πιάτα του εστιατορίου σε ένα μενού απολύτως στα μέτρα σας το οποίο έρχεται στην πόρτα σας. Για την Τσικνοπέμπτη προτείνουμε να επιλέξετε το διαχρονικό ταρτάρ από ελληνικό βοδινό Νάξου ή την ανοιχτή πίτα με αφράτη ζύμη, τρούφα, μανιτάρια και κομμάτια φιλέτου, τα βοδινά μάγουλα ή το picante που φτιάχνεται με καπόνι στα κάρβουνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που: Hoocut, Τηλέφωνο: 2103240026 & μέσω efood & Cookoovaya, Τηλέφωνο 210 7235005 & μέσω efood

Fine Mess

Έχετε δοκιμάσει το brisket; Τα spare ribs; Pulled pork; Chicken Jamaican jerk; Παρόλο που το Fine Mess παραμένει κλειστό μπορεί να ετοιμάσει για εσάς ένα Barbecue dinner at home.

Ειδικότερα, τo Fine Mess για το διάστημα της πανδημίας δημιούργησε το concept Barbecue Dinner at Home και έτσι φέρνει σπίτι σας μια νέα dining εμπειρία.

Για να οργανώσει κάποιος το δικό του Barbecue Dinner at home, μπορεί να επιλέξει το Low & Slow BBQ που επιθυμεί και το Fine Mess Smokehouse να του το «καπνίσει» κατά παραγγελία, να το συνδυάσει με μια επιλογή από δημιουργικά sides και να το παραλάβει στο σπίτι του την επόμενη μέρα.

Φυσικά και o ντελίβερι κατάλογος του Fine Mess Smokehouse λειτουργεί κανονικά μέσω των υπηρεσιών Wolt και eFood.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που: Fine Mess Smokehouse, Τηλέφωνο 211 1155725 & μέσω efood, Wolt

Φάρμα Μπράλου

Την τιμητική του φυσικά έχει και εδώ το κρέας (είναι ελληνικής εκτροφής και δικής τους παραγωγής) με μοναδικές κοπές και πολυήμερα σιτέματα.

Στις βιτρίνες του κρεοπωλείου της Φάρμας Μπράλου που λειτουργεί κανονικά διατίθενται επιλεγμένα κρέατα και επιλογές μακράς ωρίμασης, από μοσχάρια Black Angus (100% purebred), Red Angus, Charolais, Limousin, Aubrac, από νεροβούβαλους, αιγοπρόβατα Mouflon, Lacaune, ελληνικό μαύρο χοίρο και μεγάλη ποικιλία πουλερικών όπως κοτόπουλα, φασιανοί, πάπιες, χήνες, πέρδικες, ορτύκια και φραγκόκοτες. Μάλιστα οι μάστορες της Φάρμα Μπράλου καθημερινά «σχεδιάζουν» πάνω στο αγαπημένο σας κρέας και δίνουν συμβουλές ψησίματος, για να απολαύσετε στο σπίτι σας ότι εκλεκτότερο υπάρχει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε όμως να κάνετε και ποιοτικό ντελίβερι μέσω efood από το ψητοπωλείο της Φάρμας Μπράλου. Μπιφτέκι black angus, ψαρονέφρι χοιρινό, φιλέτο μοσχαρίσιο, μπριζολάκια χοιρινά αλλά και παϊδάκια αρνίσια γάλακτος, είναι κάποιες από τις επιλογές.

Που: Φάρμα Μπράλου Ψητοκρεοπωλείο, Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά & Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, Τηλέφωνο: 210 2713126 & μέσω efood.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παλιά Αγορά

Το διαχρονικό στέκι της Φιλοθέης ακόμη και στο διάστημα του lockdown κάνει ντελίβερι και take away πολλά εύγευστα πιάτα.

Το ειδικό μενού της Τσικνοπέμπτης περιλαμβάνει μπιφτέκια μοσχαρίσια σχάρας, μπιφτέκια γαλοπούλας, κεμπάπ χειροποίητο, γλασαρισμέρνη χοιρινή πανσέτα, κοτόπουλο μπούτι στη σχάρα, μοσχαρίσια κόντρα γάλακτος, μοσχαρίσμα πικάνια, καπνιστό brisket, rib eye Ουρουγουάης.

Οπως βλέπετε το μενού της Τσικνοπέμπτης είναι πλούσιο με την Παλιά Αγορά να βάζει τα δυνατά της για να ικανοποιήσει όσους επιζητούν γευστικές δοκιμές χωρίς εκπτώσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που: Παλιά Αγορά ντελίβερι & take away, Τηλέφωνα: 210 6837017 - 210 6837037

Bar.B.Q

Η κρεατοφαγία στην πιο μοντέρνα εκδοχή της.

Rib eye από black angus, Tri tip sirloin, αλλά και χορινά μπριζολάκια, μπιφτέκια, φιλέτο κοτόπουλο είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του καταλόγου.

Πού: Bar.B.Q ντελίβερι, τηλέφωνο: 210 9319 675

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ