Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα στην Ιστορία | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ | iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα στην Ιστορία

Πανελλήνιες 2020
Πανελλήνιες 2020 / Φωτογραφία: EUROKINSSI / ILIALIVE.GR / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Ιστορία, Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις Πανελλήνιες 2020.

Οσον αφορά το νέο σύστημα, οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στο μάθημα της Ιστορίας. Από την άλλη, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλήνιες 2020 με το παλαιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Ιστορία (νέο σύστημα)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Ιστορία (παλαιό σύστημα, ημερήσια λύκεια)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Ιστορία (παλαιό σύστημα, εσπερινά λύκεια)

Δείτε τις απαντήσεις για τα θέματα της Ιστορίας στις Πανελλήνιες 2020.

Δείτε επίσης τα θέματα της Πληροφορικής στις Πανελλήνιες 2020, και τα θέματα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον .

Σημειώνεται ότι αυλαία για τις Πανελλήνιες 2020 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ έγινε με την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις), ενώ οι εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου με την εξέταση του μαθήματος της Χημείας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2020 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τις 13 Ιουλίου 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ