Πρώτο κόμμα οι «Αγανακτισμένοι» - 9 κόμματα στη Βουλή - iefimerida.gr

Πρώτο κόμμα οι «Αγανακτισμένοι» - 9 κόμματα στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσκόπηση-έκπληξη που φέρνει τους «Αγανακτισμένους» πρώτους σε πρόθεση ψήφου, εφόσον αποκτήσουν τη μορφή κομματικού σχηματισμού, έγινε τις προηγούμενες ημέρες από μεγάλη εταιρία που διενεργεί έρευνες. Στην έρευνα, δεύτερο κόμμα εμφανίζεται -με ελάχιστη διαφορά από τους «Αγανακτισμένους»- το ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με επίσης πολύ μικρή διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida, το ποσοστό στο οποίο κινούνται τόσο οι «Αγανακτισμένοι» όσο και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία κινείται στο 15% και είναι εντυπωσιακό ότι το συνολικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων της Βουλής δεν ξεπερνά το 30,5%!

Στην ίδια δημοσκόπηση, εμφανίζεται να μπαίνουν στη Βουλή συνολικά... 9 κόμματα μαζί με τους «Αγανακτισμένους. Ειδικότερα, το ΚΚΕ κινείται γύρω στο 8%, ενώ ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός γύρω στο 5,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις και μετά βίας φαίνεται να ξεπερνά το όριο εισόδου στη Βουλή που είναι το 3%, ενώ το ίδιο ποσοστό φαίνεται να ξεπερνούν επίσης η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι Οικολόγοι εμφανίζονται λίγο πιο πάνω από το 2% και δεν πετυχαίνουν να μπουν στη Βουλή. Σε ό,τι αφορά την αδιευκρίνιστη ψήφο, αυτή φτάνει το 23%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ