Εκλεψαν το φαγητό των ασθενών -Στο Σισμανόγλειο 750 κιλά κρέατος έκαναν φτερά - iefimerida.gr

Εκλεψαν το φαγητό των ασθενών -Στο Σισμανόγλειο 750 κιλά κρέατος έκαναν φτερά

Εκλεψαν το φαγητό των ασθενών -Στο Σισμανόγλειο 750 κιλά κρέατος έκαναν φτερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 28.10.2012 έως 28.11.2012 επιτήδειοι άδειασαν τις αποθήκες τροφίμων στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Οπως προέκυψε και από το πόρισμα του νοσοκομείο εξαφανίστηκαν από τα ράφια του νοσηλευτικού ιδρύματος συνολικά 750 κιλά κρέατος και μεγάλες ποσότητες τυριών, τροφές που προορίζονταν για τους ασθενείς.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία οι μεγάλες ποσότητες που έκαναν φτερά από τις αποθήκες έγιναν αντιληπτές επειδή πια τα κονδύλια για τη σίτιση είναι περιορισμένα, όπως και οι αγορές, και οι ελλείψεις δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Εξετάζεται ακόμη και η εμπλοκή προσώπων εκτός Σισμανογλείου, αφού δεν αποκλείεται τα τρόφιμα με διάφορους μεσάζοντες να μεταπωλούνταν σε επιχειρήσεις ή σε άλλες πηγές. Μάλιστα η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ολγα Οικονόμου δεν αποκλείεται να ζητήσει τη συμβολή και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε η υπόθεση να αποσαφηνιστεί σε βάθος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, θα εξεταστούν όλα τα προηγούμενα χρόνια για να βρεθεί εάν υπήρχαν υπάλληλοι που μπορεί να έκαναν «πάρτι» με τρόφιμα τα οποία ανήκαν στο Σισμανόγλειο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ