Guardian: Ύμνος για τα νέα wine-bars της Αθήνας! - iefimerida.gr

Guardian: Ύμνος για τα νέα wine-bars της Αθήνας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα τάση στην Αθήνα είναι τα wine-bars: υπέροχα μικρά μπαρ που ειδικεύονται στο κρασί. Ακόμη και η Guardian που συνήθως κατακεραυνώνει την Αθήνα, γράφει ένα εκθειαστικό άρθρο, προτρέποντας το διεθνές κοινό να τα επισκεφθεί – η καλύτερη προώθηση της Αθήνας λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Το άρθρο αναφέρεται και στην τάση των καταστημάτων που πουλάνε cupcakes και frozen yogurt εστιάζει όμως στα wine-bars, σημειώνοντας ότι έχει σχέση με τις βαθιές ρίζες της Ελλάδας που αποτελεί μια από τις παλαιότερες οινοπαραγωγές χώρες του κόσμου. Δεν παραλείπει να αναφέρει ότι η σύγχρονη παραγωγή κρασιού δικαιούται μια σημαντική θέση στην ομάδα των σημαντικών παραγωγών κρασιού.

Στη συνέχεια παρουσιάζει αναλυτικά τα wine-bars Heteroclito, Oinoscent, Harvest που βρίσκονται κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης: στις οδούς Αιόλου, Βουλής και Φωκίωνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα κρασί ύμνος Guardina wine bars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ