Ενισχυμένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - iefimerida.gr

Ενισχυμένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ενισχυμένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαίας την Καθαρά Δευτέρα, στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα, προκειμένου να διασφαλιστεί η διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα.

Παράλληλα, θα γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους όπου χρειάζεται (οδικό δίκτυο, σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια, διόδια, κ.λ.π.), ενώ ειδικά συνεργεία με συμβατικά αυτοκίνητα θα διεξάγουν ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις.

Επίσης, η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων απαγορεύθηκε στα εθνικά δίκτυα ως εξής:

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 16 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00.

Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Ακόμη σε χώρους συνάθροισης όπως εμπορικά κέντρα, σταθμούς, αγορές, τράπεζες, μεγάλα καταστήματα, βενζινάδικα, κ.λπ. θα υπάρχει συνεχώς αυξημένη αστυνόμευση.

Ιδιαίτερα μέτρα έχουν προγραμματιστεί επίσης σε όλη την επικράτεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και άλλων απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών, ενώ η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να ειδοποιούν αμέσως την Άμεση Δράση για οτιδήποτε τους συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ