Φυσιοπαθητική: Η νέα μόδα που σαρώνει - iefimerida.gr

Φυσιοπαθητική: Η νέα μόδα που σαρώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τη νέα μόδα που σαρώνει σε όλο τον κόσμο και ακούει στο όνομα φυσιοπαθητική (naturopathy). Είναι ένα σύστημα προληπτικής ιατρικής το οποίο περιλαμβάνει σωστή διατροφή, βελονισμό με ηλεκτρισμό ή λέιζερ, οργανοθεραπεία, άσκηση κτλ. προκειμένου να αποκαταστήσει ή να συμπληρώσει μια θεραπευτική αγωγή σε μια ασθένεια.

Τα τελευταία χρόνια η φυσιοπαθητική έχει εξελιχθεί και στο κομμάτι της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Η νέα αυτή μόδα φαίνεται πως έχει αποτελέσματα θετικά σε όσους την ακολουθούν.

Τα βότανα που λαμβάνουν όσοι ακολουθούν τη φυσιοπαθητική είναι η αλόη και όποιο συστατικό περιέχει Ωμέγα 3-6-9, astragalus, billberry και άλλα.

Τα συστατικά αυτά χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως από την κοσμητική ιατρική σε πολλές χώρες, όπως Η.Π.Α., Ηνωμένο βασίλειο, Σκανδιναβικές χώρες, Ιταλία και Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ